Başbuğ: Tüm Türkiye bu seçim kampanyasının bitmesini arzuladı

Başbuğ, "Öyle bir kampanya süreci yaşadık ki toplumun büyük bir kısmı bu seçim kampanyasının bir an önce bitmesini arzuladı" diye konuştu.

Başbuğ: Tüm Türkiye bu seçim kampanyasının bitmesini arzuladı

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Kadıköy’de Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nda oyunu kullandı. Başbuğ, “Öyle bir kampanya süreci yaşadık ki toplumun büyük bir kısmı bu seçim kampanyasının bir an önce bitmesini arzuladı” diye konuştu.

Başbuğ seçime dair şöyle konuştu:

“Türkiye bir seçimi daha arkasında bırakıyor. Tabi bu sürece baktığımız zaman. Bir seçim kampanyası süreci var. Öyle bir kampanya süreci yaşadık ki toplumun büyük bir kısmı bu seçim kampanyasının bir an önce bitmesini arzuladı. Tabi Türkiye gerçekten cumhuriyet tarihinin en zor dönemlerinden birisini geçiriyor. Özellikle içeriye baktığımızda ekonomik sıkıntılar. Dışarı sorunlara baktığımız zaman terör, dış ilişkiler var. Ümit ediyoruz ki bu seçim sonuçları Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı bu ciddi sorunlara daha gerçekçi, daha rasyonel bakış ortamının yaratılmasına olanak sağlar. Hayırlı olsun.”