Başak Demirtaş: Selahattin ile dün görüştüm, olanlardan dolayı çok üzgün ve öfkeli

HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı Edirne'de tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret eden eşi Başak Demirtaş sosyal medya hesabından ziyarete ve Demirtaş'ın durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Başak Demirtaş: Selahattin ile dün görüştüm, olanlardan dolayı çok üzgün ve öfkeli
HABER MERKEZİ

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ailesi dün cezaevine ziyarete giderken  Çorlu yakınlarında trafik kazası geçirmişti. Bugün Başak Demirtaş ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Eşi Selahattin Demirtaş ile dün görüştüklerini aktaran Başak Demirtaş,  Selahattin Demirtaş’ın olanlardan dolayı ”öfkeli ve üzgün” olduğunu belirtti.

Sosyal medyadan aktarılan paylaşımın tamamı ise şöyle:

“Selahattin ile dün görüştük. Bütün olanlardan dolayı çok öfkeli ve üzgündü. Her şeye rağmen dışarıya umut ve moral yüklü selamlarını gönderdi.

Binlerce ailenin kilometrelerce uzaklıktaki cezaevlerinde olan yakınlarını ziyaret edecek imkanı yok. Yıllardır çocuklarını göremeyen yaşlı anne babalar var. Bu yol eziyetinin son bulması için siyasetçilerin ve tüm kamuoyunun duyarlı olmasını bekliyoruz.”