Balıkesir Edremit'te şezlong kavgası: 1 polis hayatını kaybetti

Balıkesir Edremit'te şezlong kullanımı nedeniyle çıkan kavgada, bir polis yaşamını yitirdi, iki kişi yaralandı.

Balıkesir Edremit'te şezlong kavgası: 1 polis hayatını kaybetti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde şezlong kullanımı gerekçesiyle Yüksel Karabulut ve polis memuru Kadir Ozan Yücel arasında tartışma çıktı. İki kişinin de birbirine ateş açması sonucu Yücel hayatını kaybetti, Karabulut ve plajda bulunan 1 kişi yaralandı.

Edremit’in Narlı Mahallesi’nde bulunan halk plajında Yüksel Karabulut ile İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Kadir Ozan Yücel arasında şezlong kullanma nedeni ile tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada iki kişi de birbirlerine silah çekerek ateş etti.

Kavgada, Karabulut ve polis memuru Yücel ile olay yerinde tesadüfen bulunan Mehmet Çoşkun isimli bir kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Edremit’teki hastanelere kaldırıldı.

Polis memuru Yücel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, Karabulut’un ise hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

YARALI YAKINI AMBULANSI KAÇIRDI

Öte yandan bir yaralı yakını yaralıları almak için olay yerine giden ve içinde ilk müdahalesi yapılan Karabulut’un bulunduğu ambulansı içerisinde sağlık görevlileri bulunduğu halde kaçırarak hastaneye doğru yola çıktı.

İhbarın alınması üzerine polis güvenlik önlemi alarak İda Park Kavşağı’nda yolu trafiğe kapattı. Daha sonra ambulansın sağlık ekiplerinin kontrolünde olduğu bilgisi gelmesi üzerine yol açılarak yaralı hastaneye ulaştırıldı.