Bakırköy'deki bir evde, biri çocuk 3 kişinin cesedi bulundu

İstanbul Bakırköy'de bir evde biri çocuk 3 kişinin cesedi bulundu.

Bakırköy'deki bir evde, biri çocuk 3 kişinin cesedi bulundu

İstanbul Bakırköy’de bir evde biri çocuk 3 kişinin cesedi bulunduğu öğrenildi.

Bakırköy Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Osmaniye Mahallesi’nde şüpheli ölüm ihbarı alınmış söz konusu adrese intikal eden ekiplerimiz biri çocuk 3 kişinin cansız bedeni ile karşılaşmıştır.”

Açıklamada olay ve nedeni ile ilgili araştırmaların devam ettiği bildirildi.

İKİNCİ AÇIKLAMA: SİYANÜR

Kaymakamlığın yaptığı ikinci açıklamada ise evde yapılan ölçümlerde siyanür kokusunun tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada “15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45’te 155 Polis İmdat Hattına yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, ve isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır. Dairedeki koku nedeniyle AFAD ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır” denildi.

BAŞSAVCILIK: AŞIRI BORÇLANMAYLA BUNALIM

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada da intiharın nedeni olarak Bahattin Delen’in maddi kriz içerisinde olması gösterildi.

Açıklamada Bahattin Delen’in Kuyumcukent’te altın ticaretiyle uğraştığı ve bir takım internet siteleri üzerinden kayıtdışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı belirtilirken “Girdiği bunalımın etkisi ile önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Ekiplerin olay yerindeki çalışmalarının ardından cenazeler içeriden çıkarıldı. Cenazeler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.