Bakan Turhan: Huzur içinde yaşamaya devam etmek istiyorsak iktidarda kalmamız lazım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yerel seçimlerle ilgili konuşurken "iktidardan gitmeleri halinde ülkede huzur içinde yaşanamayacağını" iddia etti.

Bakan Turhan: Huzur içinde yaşamaya devam etmek istiyorsak iktidarda kalmamız lazım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki Cumhuriyet Meydanında destekçilerine seslendi.

Bakan Turhan konuşmasında 31 Mart seçimlerinin önemini “ülkedeki huzur ortamının devamı” iddiasıyla anlatmaya çalışırken, konuyu Hükümet’in görevinin devamına da getirip “Bu cennet vatanda huzur içinde yaşayabiliyorsak ve bunu devam ettirmek istiyorsak bizim iktidarda olmamız lazım.” dedi.

Turhan’ın sözlerinde o bölüm şöyle:

“Bu cennet vatanda huzur içinde yaşayabiliyorsak ve bunu devam ettirmek istiyorsak bizim iktidarda olmamız lazım. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhurbaşkanı olarak yerinin perçinlenmesi lazım bu seçimde. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhurbaşkanı olarak yerinin perçinlenmesi lazım bu seçimde. Yoksa birileri bundan cesaret alır bizi daha çok rahatsız ederler. Onun için biz emanet aldığımız bu cennet vatanı birlik beraberlik içinde kenetlenerek, sahiplenerek gelecek nesillere bırakmamız lazım. Dünyanın değişik yerlerinde mazlum coğrafyaların hepsi bize bakıyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın adını duyunca hepsi titriyor. Bu kolay bir hadise değil. Onlar kendi ülkelerinden çok Türkiye’nin bu coğrafyada güçlü olmasını istiyorlar. Sadece kendi ülkemiz, kendi insanımız için değil dünya mazlumları için ayakta kalmamız iktidarda olmamız şart”