Bahçeli: Hayali seçmen iddiası yalandır, beyhude yere çırpınmayın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkenin bir çok bölgesinden gelen ve YSK'ya itirazları yapılan hayali seçmen bilgilerinin "yalan" olduğunu öne sürdü.

Bahçeli: Hayali seçmen iddiası yalandır, beyhude yere çırpınmayın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkenin bir çok bölgesinden gelen ve YSK’ya itirazları yapılan hayali seçmen bilgilerinin “yalan” olduğunu öne sürdü.

Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen MHP Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Bahçeli “1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların heveslerinin kursaklarında kalacağını” söylerken, ““Seçimi itibarsızlaştırmaya kalkışanlar, sandığın meşruiyetini lekelemeye yeltenenler, yalanlarla hayali seçmen üretildiğini iddia edenler beyhude yere çırpınmasın. Alayının oyununu bozacağız.” ifadelerini kullandı.

MHP lideri, diline doladığı “beka” söylemini de seçim konusu sırasında tekrar ederek “31 Mart seçimleri, yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meselesidir.” diye konuştu.

Suriye’de ABD ve AKP’nin anlaşma yolunda olduğu “güvenli bölge” konusu için de konuşan Bahçeli, “Fırat’ın doğusu temizlenmedikçe vatan tehlikededir” derken “Sınırlarımızdan başlayarak 30 kilometrelik derinliğe kadar bir güvenli bölge kurulacaksa, bunun denetim, kontrol ve yönetimi kesinlikle Türkiye’de olmalıdır. Güvenli bölge önerisini, terör örgütlerinin güvenliği için planlayanlar ateşle oynamaktadır.” ifadelerine yer verdi.