Bahçeli: Güvenli bölge acilen kurulmalı, Fırat'ın Doğusu ateşe verilmelidir

Bahçeli Amasya'da, "Derinliği 30 km'yi bulan güvenli bölge acilen kurulmalı. Fırat'ın Doğusu ateşe verilmelidir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli: Güvenli bölge acilen kurulmalı, Fırat'ın Doğusu ateşe verilmelidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin ardından düzenlediği ‘teşekkür’ turuna Amasya’da devam etti.

Bahçeli Amasya’da, “Derinliği 30 km’yi bulan güvenli bölge acilen kurulmalı. Fırat’ın Doğusu ateşe verilmelidir” ifadelerini kullandı.

Ekonomiyi de değerlendiren Bahçeli, “Mutfakta ateş varsa söner. Bugün az yediysek yarın çok yeriz. Peki ağlayan analara ne diyeceksiniz?  Milli bekamızın soğan kadar da mı değeri yoktur? Bebek bezinin yüzde 40 zamlanmasını söyledin de bombaya, mermiye, askeri operasyonlara harcanan parayı hiç hesap ettiniz mi?” diye konuştu.

Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

“MHP’ye güvendiniz, güveninizi boşa çıkarmayacağız, biz varsak umut, huzur, çare, sarsılmaz bir duruş, sağlam bir şuur vardır.

ABD’nin tutarsız çelişkili tavırları nedeniyle PKK sınırlarımızda yuvalanmıştır.

CHP Genel başkanının ‘bize mi saldıracaklar’ dediği YPG, Ceylanpınar’ bir kez daha roket atmış 6 kişinin yaralanmasına neden olmuştur.

Sahnelenen küresel oyunlar amacına ulaşamayacak. Güney sınırlarımıza fitne ekiyorlar. CHP hala tehlikenin farkında değil.

MUTFAKTA ATEŞ VARSA SÖNER

“Dün yaptığı konuşmada Türkiye’nin terör sorunundan bahsetmedi, bu CHP adına utançtır; Kılıçdaroğlu’na soruyorum; CHP Genel Başkanı’na soruyorum. Terörle mücadele hakkında ne düşünüyorsunuz, hangi hazırlık ve önerilere sahipsiniz?.

Mutfakta ateş varsa söner. Bugün az yediysek yarın çok yeriz. Peki ağlayan analara ne diyeceksiniz?  Milli bekamızın soğan kadar da mı değeri yoktur?

Bebek bezinin yüzde 40 zamlanmasını söyledin de bombaya, mermiye, askeri operasyonlara harcanan parayı hiç hesap ettiniz mi?”

GÜVENLİ BÖLGE

“Derinliği 30 kilometreyi bulan güvenli bölge acilen kurulmalı.

Milli bekanın soğan kadar değeri yok mu? Kurulan tuzakları milli güç imkanlarıyla bozmalıyız. Derinliği 30 km’yi bulan güvenli bölge acilen kurulmalı. Fırat’ın Doğusu ateşe verilmelidir”