Bahçeli: Cumhur İttifakı'ndan gocunan gocuk giysin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli: Cumhur İttifakı'ndan gocunan gocuk giysin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, konuşmasında CHP Grup Başkenvekili Özgür Özel’in “Türkiye siyasetini ne Bahçeli ne de Recep Tayyip Erdoğan yönetiyor. Onların içinde aktör oldukları ancak senaryosu bir başka yerden yazılan daha derin ve daha güçlü bir akıl yönetiyor.” sözüne yanıt verdi. Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi’ni yönetecek, yön verecek iç ve dış odaklar ne olmuş ne de olacaktır.” iddiasında bulundu.

Bahçeli, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “dostum” dediği ABD Başkanı Trump’a da “Senin doların varsa Türk milletinin imanı var. Senin para baronların varsa, sermaye çetelerin hazırsa, ekonomik tetikçilerin emir bekliyorsa, bilesin ki Türk milletinin eğilmez başı, bükülmez bileği var. ” diyerek seslendi.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Bizi hedeflerimizden uzaklaştırma ihtimali taşıyan hiçbir bozguncuya fırsat vermeyeceğiz. Tek ses, tek söz, tek nefes olacağız. Namımızı ve şanımızı yere düşürmeyeceğiz. Türk milletinin bize bugün değil yalnızca gelecekte de ihtiyacı olacaktır. Milliyetçi hareket Türklüğün bekası için vardır.

“Herkesle kucaklaşmaktan memnuniyet duyarız. Milli ve manevi değerlerle sorunu olmayanlara, kapımız sonuna kadar açıktır

“Türkiye’yi sonu hüsran olan küğresel sarmaldan çekip çıkaracak olan biziz. Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasetin marka değeri, tartışmasız en üstünüdür.

GOCUNAN GOCUK GİYSİN

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin yerleşmesi, bir daha sistem tartışmalarının olmaması, 15 Temmuz’ların olmaması için buradayız. Kimin ne uydurduğunun, nasıl bir nifak saçtığının kıymeti de yoktur. Gocunan varsa şu kış kıyamette gocuk giysin. Cumhur İttifakı’na laf sokanlar, yan yatıp çamura saklananlar boşuna nefes tüketmesin. Dün olduğu gibi bugün de duruşumuzdan, karanlığa göz kırpan bunların alayı gibi namert olsun. CHP’li bazı kan sulandırıcılar bir ayağı siyasette bir ayağı dışarıdan bir odağın yönlendirildiğini… Bu zavallılar sanırım fazla film seyrediyor, komplo teorileriyle meşgul oluyorlar. Elleri boş, akılları tam takır, ahlakları da kuru bakır. Bu iddia sahiplerine diyorum ki manavdan aldığınız karpuzlar kabak çıktı, gördüğünüz hayaller kabus olarak size geri döndü, uslanmadınız. Milliyetçi Hareket Partisi’ni yönetecek, yön verecek iç ve dış odaklar ne olmuş ne de olacaktır.

“Bilmelisiniz ki MHP’yei yönetecek iç ve dış mihraklar ne olmuş ne de olacaktır. MHP sadece Allah’ın huzurunda eğilir. Yalnızca millete hizmet eder. vesayetmiş feriştahı gelse vız delir. Asıl CHP’yi kim yönetiyor, kimler sokağa doğru itekliyor? Bunu söyleyin, bunu itiraf edin.

“40 GÜN 40 GECE YÜREK YESİNLER”

“Emperyalizmin zalim emellerini tesis etmek için çırpınan siyasilerin Milliyetçi Hareket Partisi’ni ağzını alabilmek için 40 gün 40 gece yürek yemeleri tavsiyemdir.

“Tutsak alınmışlar haberleri yok. Nevar ki Türkiye’yi tutsak alamayacaklar. MHP’yi ve Cumhur İttifakı’nı çukura çekemeyecekler. Onlar Türk milletinden yiyeceği şamarla silinip gidecekler.

“SENİN SERMAYE ÇETELERİN HAZIRSA…”

Anlaşılan odur ki, ABD’nin Türkiye’yle bir sorunu vardır. Trump’ın gözünü nefret bürümüştür. Biz, zalimle gelen düğün bayram ip inceldiği yerden kopacaksa varsın ki kopsun. Korkak her gün kahraman ise bir gün ölür. ‘Mahvederiz, 20 millik güvenlik bölge, Kürtler de provoke etmesin’ diyor. Geçen hafta açıklamıştım ama demek ki kalın kafaları anlamamış. ABD Başkanı PKK/PYD/YPG’yi Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olarak görüyorsa, bu su katılmamış alçaklık, su götürmemiş küstahlıktır.

Şu işe bakar mısınız, teröristlerle mücadele edersek bay Trump ekonomik olarak Türkiye’yi mahvedermiş. Senin doların varsa Türk milletinin imanı var. Senin para baronların varsa, sermaye çetelerin hazırsa, ekonomik tetikçilerin emir bekliyorsa, bilesin ki Türk milletinin eğilmez başı, bükülmez bileği var. Elinden geleni ardına koyma, ne biliyorsan onu yap. Senin tehditlerine tamam diyen senin gibi olsun. Türkiye’yi mahvetmek senin ne haddine.”