Bahçeli: Bize 'saray bekçisi' diyen Kılıçdaroğlu'na gerçekten acıyorum, perişanlığına üzülüyorum

MHP lideri Devlet Bahçeli, kendisine "saray bekçisi" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Gerçekten acıyorum, perişanlığına üzülüyorum." ifadelerini kullandı.

Bahçeli: Bize 'saray bekçisi' diyen Kılıçdaroğlu'na gerçekten acıyorum, perişanlığına üzülüyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tank Palet fabrikasının özelleştirmesini AKP adına savunması sonrası kendisine “Bekçilik sana yakışıyor ama ülkücülere yakışmıyor” diye yanıt veren Kılıçdaroğlu için “Gerçekten acıyorum, perişanlığına üzülüyorum.” ifadelerini kullandı.

Adana’da partisinin kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programında konuşan Bahçeli, “Bize’saray bekçisi’ diyen Kılıçdaroğlu’na gerçekten acıyorum, perişanlığına üzülüyorum. O da biliyor ki Türkiye’nin bekası için bekçi olmaya hazırız.” diyerek, MHP’nin tarihsel misyonu olan sermaye devletinin yedek kolluk gücü olma misyonunu hatırlattı.

Bahçeli konuşmasında partililerine bir “müjde”yi de vererek “Sayın Cumhurbaşkanı şahsımı telefonla arayarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismini Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirmeyi düşündüklerini ifade etmiştir.” dedi ve şu ifadelerle Erdoğan’a teşekkür etti:

“Partimizin 50. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günde, böylesi heyecan verici bir düşünce, MHP mensuplarını ve dava arkadaşlarımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı’nın böyle bir düşünce ve tasarrufu 50. kuruluş yıl dönümümüz için müstesna ve muazzez bir armağan olmuştur.”