Avukatlar Sendikası İzmir buluşmasına çağırıyor

2014 yılında kurulan ve geçen mayıs ayında yapılan genel kurul ile yeni yönetimini belirleyen Avukatlar Sendikası, 11 Ocak'ta İzmir'deki meslektaşları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Avukatlar Sendikası İzmir buluşmasına çağırıyor

2014 yılında kurulan ve geçen mayıs ayında yapılan genel kurul ile yeni yönetimini belirleyen Avukatlar Sendikası, 11 Ocak’ta İzmir’deki meslektaşları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Avukatlara ilişkin Türkiye’deki ilk ve tek sendika olan Avukatlar Sendikası, bu sene İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirdiği buluşmaların ardından bu kez de İzmir’de yapacağı etkinlik ile beraber yeni bir çıkışa geçmeyi ve faaliyetlerini yükseltmeyi hedefliyor.

Sendika’nın Mayıs ayında yaptığı Genel Kurul ile Sendika başkanlığına Avukat Selin Aksoy Duru seçilmiş, yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında da Genel Sekreter olarak Erkan Kılıç, Sayman olarak Ufuk Balkır, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Ertekin Aksüt, Eğitim ve Bilgilenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Sedef Ünal, Hukuksal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Aslı Tanta, Basın Yayın Ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Bengisu İçten görevlendirilmişti.

11 Ocak cumartesi günü saat 14:00-17:00 arasında İzmir Barosu 3. Kat Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek buluşma için hazırlıklarını tamamlayan Sendika, başta avukatlar olmak üzere tüm hukukçuları bu etkinlikte bir araya gelmeye davet ediyor.

İletişim:  05366246840 / 05063764284