Avukatlar adli yılı açıyor

Avukatlar Sendikası, 22 Eylül Pazar günü yeni adli yıl açılışı kapsamında meslektaşları ile Tanışma Kokteyli'nde buluşmaya hazırlanıyor.

Avukatlar adli yılı açıyor

Avukatlar Sendikası, yeni adli yıl açılışı kapsamında meslektaşları ile tanışma kokteylinde buluşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı yeni adli yıl açıklamasında mücadeleyi büyütme vurgusu yapan Sendika, bu amaçla gerçekleştireceği tanışma kokteyli ile yeni adli yılı mücadeleyi genişletmeye yönelik güçlü bir çıkış ile açmayı hedefliyor.

22 Eylül Pazar günü İstanbul Barosu Teras Kat’ta gerçekleştirilecek Tanışma Kokteyli için hazırlıklarını tamamlayan Sendika, başta avukatlar olmak üzere tüm hukukçuları bu etkinlikte bir araya gelmeye davet ediyor.

2014 yılında kurulan Sendika, geçtiğimiz Mayıs ayında yaptığı genel kurul ile yeni yönetimini belirlemişti. Halen avukatlara yönelik tek sendika olma özelliğini sürdüren Avukatlar Sendikası, bu etkinlik vesilesiyle yeni dönemde emek eksenli mücadeleyi de yükseltmeyi planlıyor.

22 Eylül Pazar günü İstanbul Barosu Teras Kat’ta 15.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlik için Sendika sosyal medya hesaplarından duyurular gerçekleştirdi.

“Emeğini Savun”, “Avukatlar Birlikte Güçlü”, “Yalnız Değilsin”, “Sendikalı Ol” etiketli Sendika afişlerine ve çağrı metinlerine doğrudan adliyelerde de ulaşmak mümkün.