Ankara'da 'sahipsiz' gazete AKP aleyhinde yazıyor, ücretsiz dağıtılıyor

Son günlerde Özhaseki’in adaylığının Ankara’da tutmadığı ve değiştirileceğine ilişkin haberlerin kulislerde tartışılırken, finansörü belli olmayan 'muhalif' gazetede Özhaseki'nin afişlerindeki 'hizmet' kelimesi 'FETÖ' ile ilişkilendirilerek, 'subliminal mesaj' iddialarına yer verildi.

Ankara'da 'sahipsiz' gazete AKP aleyhinde yazıyor, ücretsiz dağıtılıyor

Ankara’da; metro, otobüs ve dolmuş durakları gibi vatandaşların yoğun olduğu kamu alanlarına AKP ve AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki aleyhinde yayın yapan gazeteler ücretsiz olarak konulmaya başlandı.

Cuma günü akşam saatlerinde Ankara’dametro, otobüs ve dolmuş durakları olmak üzere kentin kimi bölgelerinde elden dağıtılan “Ankara Postası” isimli gazete, Özhaseki aleyhinde bir yayın çizgisi izlerken, kimler tarafından yayımlandığı ise bilinmiyor.

Sözcü‘nün haberine göre, 8 sayfalık Ankara Postası isimli gazetenin sürmanşetinde özellikle Ankara’ya yönelik anketlere ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rahatsızlığı vurgulanırken gazetenin değişik sayfalarında da AKP Ankara adayı Mehmet Özhaseki’nin kampanya dönemine ilişkin kamuoyuna yansıyan tartışmalara yer verildi.

 

Son günlerde Özhaseki’in adaylığının Ankara’da tutmadığı ve değiştirileceğine ilişkin haberlerin kulislerde tartışılırken, finansörü belli olmayan ‘muhalif’ gazetede Özhaseki’nin afişlerindeki ‘hizmet’ kelimesi ‘FETÖ’ ile ilişkilendirilerek, ‘subliminal mesaj’ iddialarına yer verildi.

Özhaseki’nin stad yapımı projesi de ti’ye alınarak, “En büyük hayali stad yapmak…” şeklinde duyuruldu.

2014 yerel seçim sürecinde de Ankara’da CHP adayı Mansur Yavaş aleyhinde yayın yapan ve yüzbinlerce nüsha basımı yapılan gazete Ankara’nın gündemine oturmuştu.