Ankara'da MHP'liler Mansur Yavaş'ın seçim bürosu sorumlusuna saldırdı

Ankara'da MHP'li olduğu belirtilen 8-10 kişilik bir grup, Mansur Yavaş için açılmış seçim bürosunun sorumlusunu darp etti.

Ankara'da MHP'liler Mansur Yavaş'ın seçim bürosu sorumlusuna saldırdı

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde CHP’nin ‘İyi Parti’ destekli Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın seçim bürosu sorumlusuna MHP’li olduğu söylenen bir grup saldırı düzenledi.

MHP muhalefetine yakın yayınlarıyla bilinen CiddiGazete‘nin haberine göre,’İyi Parti’ Etimesgut eski ilçe başkanı Alparslan Yılmaz, kendi işyeri önünde sekiz kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırıyı engellemek isteyen Yılmaz’ın 70 yaşındaki babası da saldırganlar tarafından darp edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yılmaz, saldırganların kendisinden yeni açtığı Mansur Yavaş seçim bürosunun kapatılmasını, afiş ve bayrakların indirilmesini, aksi takdirde burayı kendilerine mezar yapacaklarını söylediklerini belirtti.

Saldırıdan sonra hastaneye götürülen Alparslan Yılmaz, darp raporu aldı ve saldırganlardan şikayetçi oldu. Halen MHP’li olan Etimesgut Belediyesi’nin araçları önceki gün de CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik’in afişlerini toplatmıştı.