Ankara'da duvara 'Her biji Mansur' yazan kişi, belediyenin genel müdür yardımcısı çıktı

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş "Duvara ‘Her biji Mansur’ yazdılar. Yakaladık. Bakın kim çıktı? Belediyenin bir şirketinde genel müdür yardımcısı." dedi.

Ankara'da duvara 'Her biji Mansur' yazan kişi, belediyenin genel müdür yardımcısı çıktı

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara’da duvara ‘Her biji Mansur’ yazan kişinin yakalandığını ve bu kişinin Ankara Belediyesi’nin bir şirketinde çalışan genel müdür yardımcısı olduğunu açıkladı.

Sincan’da düzenlenen mitingde konuşan Yavaş, rakibi AKP’li Mehmet Özhaseki’nin kendisi için “belediyeden işçi çıkartacak” iddialarına değinirken şöyle konuştu:

“İşçi çıkartacaklar diyorlar. Söz veriyoruz kimseyi işten çıkarmayacağız. İşçi kardeşlerimiz benim mesai arkadaşlarım. Ama görevden alacağım insanlar var. Bu arkadaşımız daha başkan olmadan, Kayseri’de beraber çalıştığı genel sekreteri önce bakanlığa sonra belediyeye getiriyor. Belediye işçilerini sağa sola götüren EGO Genel Müdürü seçim merkezi açıyor, oraya belediye personeli yerleştiriyor. Halk Ekmek Genel Müdürü benim hakkımda çirkin tweetler atıyor. Ben bunları ne yapacağım? Elbette gereğini yapacağım.”

Yavaş daha sonra da ‘Her biji Mansur’ yazılamalarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı:

“En son duvara ‘Her biji Mansur’ yazdılar. Yakaladık. Bakın kim çıktı? Belediyenin bir şirketinde genel müdür yardımcısı. 22 gün kaldı. Keyfini çıkarın. 1 Nisan’da halk adına hepsinin hesabını soracağım.”