Ali Nurşani oğlu için yardım istedi: Bir tek oğlum…

Kendisi gibi Türk Halk müziğine gönül veren, saz ve ses sanatçısı oğlu Engin Nurşani'nin tedavisi için sevenlerine seslenen Ali Nurşani, oğlunun gırtlak kanserine yakalandığını ve tedavisi için gerekli parayı bulamadığını açıklayarak yardım istedi.

Ali Nurşani oğlu için yardım istedi: Bir tek oğlum…

Aşık Ali Nurşani, gırtlak kanseri olan oğlu için sevenlerinden yardım istedi. Nurşani, “Gün geldi sizlerin kapısına geldim. Elinizden ne geliyorsa…” diye seslendi.

Halk ozanı Aşık Ali Nurşani, kanser olan oğlu Engin Nurşani için yardım istedi.

Kendisi gibi Türk Halk müziğine gönül veren, saz ve ses sanatçısı oğlu Engin Nurşani’nin tedavisi için sevenlerine seslenen Ali Nurşani, oğlunun gırtlak kanserine yakalandığını ve tedavisi için gerekli parayı bulamadığını açıklayarak yardım istedi.

Sosyal medya üzerinden sevenlerine seslenen Nurşani “Değerli canlar. Gövdemin tek tüyü, bir tek oğlum maalesef gırtlak kanserine yakalandı sizin herkesin tüm sevenlerinin desteğine ihtiyacım var. Neyim varsa verdim. Böyle olmasını istemezdim. Sizlere gelmek istemezdim. Gün geldi sizlerin kapısına geldim. Elinizden ne geliyorsa… Oğlumun kurtuluşu için yardıma ihtiyacım var. Baba olarak buna ihtiyacım var. Başka bir diyeceğim yok. Sizleri çok seviyorum, var olun hepiniz.” diye konuştu.