Ali İsmail Korkmaz hep 19 yaşında…

"Hüznümüzü umuda taşıyor, Ali İsmail’imizi özlemle anıyoruz."

Ali İsmail Korkmaz hep 19 yaşında…

Haziran Direnişi’nde polis ve esnafın saldırısını sonrasında henüz 19 yaşında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, aramızdan ayrılışının 6. yılında anılacak.

Haziran Direnişi’nde, Eskişehir’de polisler ve esnaf tarafından dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz, 10 Temmuz Çarşamba günü ölümünün altıncı yıl dönümünde ailesi ile birlikte Hatay’da düzenlenecek Ali İsmail Korkmaz Anma Gecesi’nde anılacak.

2013 yılında Taksim Gezi Parkı protestolarına destek amacıyla Eskişehir’de katıldığı yürüyüş sırasında polis tarafından dövülerek henüz 19 yaşındayken hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) tarafından düzenlenen Ali İsmail Korkmaz Anma Gecesi, 10 Temmuz Çarşamba günü Hatay’da gerçekleşecek.

Saat 18:00’da Ekinci Mezarlığı’ndaki kabir ziyaretinin ardından, saat 20:00’da Sümerler Amfi Tiyatro’da düzenlenecek olan anma gecesinde ALİKEV Müzik Topluluğu ile Moğollar sahne alacak.

ALİKEV’den yapılan çağrıda, “Hüznümüzü umuda taşıyor, Ali İsmail’imizi özlemle anıyoruz.
Aramızdan ayrılışının 6. yıl dönümünde sizleri de aramıza bekliyoruz…
Saat 18:00’da Ekinci Mezarlığı’ndaki kabir ziyaretinin ardından, saat 20:00’da Sümerler Amfi Tiyatro’da düzenlenecek olan anma gecesinde ALİKEV Müzik Topluluğu ile Moğollar sahne alacak.” denildi.