Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: Emniyet müdürü bana 'Sen kimsin lan şerefsiz, kapat telefonu' dedi

Lisanssız Alanyaspor forması yaptırıp dağıttığı iddialarıyla ilgili Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i telefonla arayan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yaptıkları görüşmelerde 'Sen kimsin lan? Şerefsiz, kapat telefonu' cevabını aldığını söyledi.

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: Emniyet müdürü bana 'Sen kimsin lan şerefsiz, kapat telefonu' dedi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’un Başkanı ve Hasan Çavuşoğlu, takımlarının lisanssız formalarının dağıtıldığı iddiasıyla aradığı Denizli Emniyet Müdürü’nün kendisine “şerefsiz” dediğini öne sürdü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da ağabeyi olduğu bilinen Hasan Çavuşoğlu, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i forma olayıyla ilgili mahkemeye verdiğini kayderken, Demir’i konuyla ilgili olarak telefonla aradığını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“O gün ben müdürün kendisini aradım ve ‘sayın müdürüm ben Hasan Çavuşoğlu’ diyerek kendimi tanıttım. ‘Alanya’da Alanyaspor Store açtık ama siz Alanyaspor formalarını izinsiz bir şekilde dağıtıyorsunuz’ demeye kalmadan bana söylediği net bir şekildeki kelime şu, söylemek istemiyorum. Şu şekilde konuştu; ‘Sen kimsin lan şerefsiz, kapat telefonu’ arkasından daha ağır bir kelime kullandı. Ben o kelimeyi burada kullanmayacağım. Müdürün söylediği o kelimeyi 3 devlet memuru, 1 polis, 1 ilçe başkanı, 1 gazeteci ve bir sivil vatandaş benle birlikte net bir şekilde duydu. Bu çok ayıp bir şey. Bu hareket Alanyaspor kulübüne ve camiasına yapılan bir küfürdür. Şahsım ve kulübüm adına suç duyusunda bulundum. Avukatlarımız hakkımızı savunmak için soruşturma başlattı. Burada herkes Alanyaspor hata yaptı şeklinde algıladı ancak Alanyaspor hata yapmıyor. Alanyaspor yönetimi kulübünün haklarını ve hukuklarını savunuyor. Burada Alanyaspor adına birisi bir şey yapacak bizlere müracaat etmesi lazım. Bizle görüştü de biz mi yardımcı olmadık. Biz gidip Denizli adına bir çalışma yapıyor muyuz? Siz Alanyaspor formalarını bastırıyorsunuz 35 bin adet göğüsünde M. D. ismini yazdırarak vatandaşa dağıtıyorsunuz. Niçin sahip çıktığınız için mi? Hayır tabii ki sahip çıkacak olsanız bizimle beraber hareket edersiniz. Siyası amaçlar için Alanyaspor’u kimse kullanmasın. Siyasi herkes istediğini yapabilir ama bu şekilde olmaz. Bizde bunu izah ederek sayın müdürümüz diye hitap ettik ama aldığımız cevabı da az önce söyledim. Buradan da taraftarlarımıza sesleniyorum, bunun bilinmesini isterim” şeklinde konuştu.