AKP'li Yeneroğlu'ndan 'istifa' açıklaması

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, "İstifa ettiğim haberi doğru değil. Ben Ak Partiliyim." açıklaması yaptı.

AKP'li Yeneroğlu'ndan 'istifa' açıklaması

YSK’nın İstanbul’da seçimlerin tekrar edilmesi kararı sonrası partisine yönelik eleştirilerde bulunan AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, istifa edeceği haberleri üzerine açıklama yaptı.

Hürriyet yazarı Hande Fırat bugünkü yazısında Yeneroğlu’nun “Sayın Cumhurbaşkanı benimle görüşmek istemeyebilir. İstediği zaman bu dilekçeyi işleme koyabilir. İsterse milletvekilliğinden de istifa ederim” dediğini ve istifa dilekçesini verdiğini yazmıştı.

Yeneroğlu bunun üzerinde sosyal medya hesabından yalanlama açıklaması yaptı. “İstifa ettiğim haberi doğru değil.” diyen Yeneroğlu, “Hande hanım maalesef off the record bir görüşmeyi teyit bile ettirmeden,hatalı bir biçimde düşük cümlelerle vermiş.Ben kendilerine, ‘kamuoyu üzerinden bir mesaja gerek olmadığını, Sn Cumhurbaşkanımızın şahsımla ilgili bir güvensizliği durumunda bana doğrudan iletebileceğini ve istifamı istemesi durumunda istifamı verebileceğimi, kendisine şimdiye kadar hiçbir zaman saygıda kusur etmediğim gibi bundan sonra da etmeyeceğimi belirttim. Bunun ötesinde tüm spekülasyonlar gerçek dışı. Ben Ak Partiliyim.” ifadelerini kullandı.