AKP'li Veysel Eroğlu: CHP'nin adayının ismini bile bilmiyorum, Yunanistan onu destekliyor

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, CHP'nin İstanbul adayının 'ismini bile bilmediğini' öne sürerek ''Pek çok ülke ve başta Yunanistan CHP’nin adayını destekliyor'' ifadelerinde bulundu.

AKP'li Veysel Eroğlu: CHP'nin adayının ismini bile bilmiyorum, Yunanistan onu destekliyor

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyon’da katıldığı tören sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

31 Mart seçimlerinde oyların ‘alenen’ çalındığını iddia eden Eroğlu, CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun ismini bilmediğini şu sözlerle dile getirdi:

“İstanbul halkı şimdiden özellikle tavrını koydu. Çok çalışkan, gayretli ve Türkiye’de büyük hizmetleri olan Binali Yıldırım’dan yana tavır koyacağına inanıyorum ve onun kazanacağına inanıyorum. Onun önce sandıktan çıkması lazım. O kişi, CHP’nin adayı ismini bile bilmiyorum şuanda. Acaba sandıktan çıkacak mı? Ama çıkmadı ki.”

‘ALENEN OYLARI ÇALMIŞLAR’

”Neticede oyları çalmışlar. Alenen oyları çalmışlar. Büyük suistimaller var, usulsüzlükler var, oyların çalındığı tespit edildi. Bu yüzden YSK İstanbul’da yeniden yapılmasına karar verdi. Dolayısıyla İstanbul halkı karar verecektir. Onu göreceğiz inşallah.”

‘YUNANİSTAN CHP ADAYINI DESTEKLİYOR’

”ABD’deki bir gazeteye demeç olarak vermesi de kendi takdiridir. Onu bilemeyiz. Sağ olsun pek çok ülke ve başta Yunanistan CHP’nin adayını destekliyor. Ama bizim vatandaşlarımız milli ve manevi değerlere, vatana, millete ve bayrağa bağlı insanlar da tabii ki kimi destekleyeceğini biliyor.”