AKP'li Süleyman Özışık: Asıl savaşı gazeteci, sanatçı, akademisyen diye beslediklerimize karşı vermeliyiz

AKP'li Türkiye gazetesi yazarı Özışık, Suriye'de yapılacak olası operasyona karşı çıkanlara "parayla savaş" verilmesi gerektiğini yazdı.

AKP'li Süleyman Özışık: Asıl savaşı gazeteci, sanatçı, akademisyen diye beslediklerimize karşı vermeliyiz

AKP’nin yayın organlarından Türkiye gazetesinde, Fırat’ın doğusuna yapılması planlanan operasyon bahanesiyle gazeteciler, emek ve meslek örgütleri, akademisyenler ve sanatçılar hedef gösterildi.

Gazetenin yazarlarından Süleyman Özışık, “Savaşa hayır!” başlıklı yazısında, olası operasyona karşı çıkmasını beklediği sözkonusu kesimleri “Terörle mücadele ederken, teröre destek veren bu haysiyetsizleri, bu namussuzları, bu kanı bozukları kendi cebimizden çıkan paralarla besliyoruz ya hani…” diyerek hedef aldı.

Yandaş yazar, adeta kin ve nefret damlayan satırlarına “Uğruna öldüğümüz millî değerlerimize, inançlarımıza küfretmekten başka bir iş yapmayan bu kesimleri sanatçı diye, gazeteci diye, akademisyen diye besliyoruz ya…
İşte bu ölümden beter kardeşim! Terörle savaşa tamam ama asıl savaşın içimizde olup yanımızda olmayan bu tiplere karşı verilmesi gerekiyor. Silahla değil, parayla! Zaten bunları parasız bırakmak, öldürmekten beter olur!” diyerek devam etti.

Özışık’ın yazısında bir bölüm şöyle:

“Çıktığı bir konserden yüz binleri götüren sanatçı bozuntularının, tavernalarda şarkı söylemekten başka meziyeti olmayan paçavraların ya da kendi sanatçı arkadaşıyla koca kavgası, sevgili kavgası yapanların ülkesinin millî ve manevi değerlerine hakaretler yağdırdığı bir ülke oldu burası…

“Ne işinize kardeşim sizin ülke meselesi? Siz gidin kim kiminle yatıyor, kim kimin kocasını elinden alıyor? Kim nerede kafayı çekiyor ya da uyuşturucu zulalıyor. Onlara bakın siz?” diyorsunuz.
Anında, “Yaşam tarzımıza müdahale ediyorlar” diye velveleye başlıyorlar.
Türkiye Fırat’ın doğusunu terörden arındıracak ya. Terör örgütü PKK’nın son kırıntıları da temizlenecek ya.
Rahatsızlıkları bundan!
Rahatsız olan başka kesimler de çıkacak daha ortaya, bekleyin!
Mimarlar Odası, Tabipler Odası, yok bilmem kaç tane akademisyen çıkacak, yine ve yeniden “Barış bildirisi” adı altında terör örgütüne destek verecekler.
Terörle mücadele tamam da…
Terörle mücadele ederken, teröre destek veren bu haysiyetsizleri, bu namussuzları, bu kanı bozukları kendi cebimizden çıkan paralarla besliyoruz ya hani…
Uğruna öldüğümüz millî değerlerimize, inançlarımıza küfretmekten başka bir iş yapmayan bu kesimleri sanatçı diye, gazeteci diye, akademisyen diye besliyoruz ya…
İşte bu ölümden beter kardeşim!
Terörle savaşa tamam ama asıl savaşın içimizde olup yanımızda olmayan bu tiplere karşı verilmesi gerekiyor.
Silahla değil, parayla!
Zaten bunları parasız bırakmak, öldürmekten beter olur!”