AKP'li Savcı Sayan: Halk muhalefet liderini yargılayacak yürekli bir savcı arıyor

AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kılıçdaroğlu için "Halk ana muhalefet liderini yargılayacak yürekli bir SAVCI arıyor...!" dedi.

AKP'li Savcı Sayan: Halk muhalefet liderini yargılayacak yürekli bir savcı arıyor

Uzun yıllar CHP saflarında bulunurken AKP’ye geçen ve son yerel seçimlerde de Ağrı Belediye Başkanlığına seçilen Savcı Sayan, yeni görevinden çok sosyal medyadaki provokatif paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu’nun 15 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle yaptığı “‘Yürekli bir savcı arıyorum. Cumhurbaşkanı dahi olsa Erdoğan’ı çağıracak ve soracak; ‘Ne istediler?’ ve ‘Siz ne verdiniz?’ İşte o gün FETÖ’nün siyasi ayağı da çözümlenmiş olacak” çağrısına tepki gösteren Sayan, Kılıçdaroğlu’nun yargılanması gerektiğini belirterek “Halkımız, FETÖ terör örgütünün yaptıklarını meşrulaştırmaya çalışan, Vatan bombalanırken tankların arasından sıvışıp belediye başkanının evine saklanan ana muhalefet liderini yargılayacak yürekli bir SAVCI arıyor…!” dedi.

Eski CHP’li Savcı Sayan, henüz yeni partisine geçmemişken AKP’ye şu sözlerle yüklenmişti: “Biz kötüyü bilmeseydik hepimiz şimdi AKP’de milletvekili olurduk. AKP ve Tayyip Erdoğan ‘gömlek değiştirdik’ dedi, aldanmayın. Yılanlar da gömlek değiştirir ama zehirleri bitmez.”