AKP'li Özışık'tan hakaret: AK Parti'de FETÖ'nün siyasi ayağını arayanlar geri zekâlının önde gidenidir

AKP'li yazar Özışık, "AK Parti içinde FETÖ'nün siyasi ayağını arayanlar geri zekâlının önde gidenidir kardeşim." dedi.

AKP'li Özışık'tan hakaret: AK Parti'de FETÖ'nün siyasi ayağını arayanlar geri zekâlının önde gidenidir

Işıkçılar cemaatinin yayın organı, AKP’ye yakın Türkiye gazetesinde ‘FETÖ’nün siyasi ayağı’ tartışmalarında iktidarı işaret edenlere hakaret edildi.

Gazetenin yazarlarından Süleyman Özışık, “FETÖ’nün siyasi ayağı!” başlıklı bugünkü yazısında, televizyon programlarında ne zaman baksa konunun “FETÖ’nün siyasi ayağı” tartışmasına getirildiğini belirtip “AK Parti içinde FETÖ’nün siyasi ayağını arayanlar geri zekâlının önde gidenidir kardeşim.” diye yazdı.

Özışık yazısında,  17-25 Aralık sonraki süreci hatırlatıp CHP’yi ‘siyasi ayak’ ilan etti.

Özışık’ın yazısında ilgili bölümler şöyle:

Önceki gece Türkiye’nin en çok izlenen üç televizyon kanalı arasında zaplarken yine aynı şeye şahit oldum.
CHP’yi temsilen tartışma programına katılan konuklar, sanki bir yerden talimat almış gibi meseleyi yine ve yeniden en alakasız yerde “FETÖ’nün siyasi ayağı” meselesine getirdi.

***

FETÖ’nün ihanet hareketi olduğunu öğrendiği andan itibaren, yani 17/25 Aralık’tan sonra Zaman gazetesinin, Samanyolu televizyonunun önüne depar atarak giden ve TOMA’ların üzerine çıkarak polisle çatışan kimse, FETÖ’nün siyasi ayağı odur!
FETÖ’nün illegal ve düzmece olan kasetlerini Meclis çatısı altında yasak dinlemeden dinleten kimse, FETÖ’nün siyasi ayağı odur.
MİT tırları üzerinden devletin mahrem bilgilerini Avrupa’ya yayarak FETÖ’nün, “Türkiye DEAŞ’a silah gönderiyor” yalanını destekleyen kimse, FETÖ’nün siyasi ayağı odur.
Bu bilgileri Can Dündar isimli vatan hainine ulaştıran milletvekili için Ankara’dan İstanbul’a maraton yürüyüşü yapan kimse, FETÖ’nün siyasi ayağı odur!
AK Parti içinde FETÖ’nün siyasi ayağını arayanlar geri zekâlının önde gidenidir kardeşim.”