AKP'li Özışık: Yakında bazı CHP'li belediyelerde kan akacak

AKP'li yazar Süleyman Özışık, CHP'li belediye başkanlarına yönelik HDP'den geldiğini öne sürdüğü tehditle ilgili iddiasını büyüttü. Yandaş yazar CHP'li başkanlara "Seçim öncesi yaptığımız protokolün gereğini yerine getirin ve bize verdiğiniz sözleri tutun. Yoksa kan akacak!" diye tehditler geldiğini öne sürdü.

AKP'li Özışık: Yakında bazı CHP'li belediyelerde kan akacak

Işıkçılar tarikatının yayın organı, AKP’ye yakın Türkiye gazetesinde, CHP’nin kazandığı belediyelerle ilgili provokatif bir iddia ortaya atıldı.

Gazetenin yazarlarından Süleyman Özışık, bir önceki yazısında dile getirdiği CHP’li bir belediye başkanının HDP’lilerce ölümle tehdit edildiği iddiasını bu kez daha da ileri götürdü. Özışık pek çok CHP’li belediye başkanına “Seçim öncesi yaptığımız protokolün gereğini yerine getirin ve bize verdiğiniz sözleri tutun. Yoksa kan akacak!” diye baskı yapıldığını öne sürdü.

Ancak Özışık yine önceki yazısında olduğu gibi buna ilişkin en ufak bir kaynak ya da kanıt vermedi. Yandaş yazar seçim öncesi kaleme aldığı yazılarında da AKP ve MHP ittifakı için oy isterken buna benzer provokatif iddialarda bulunmuştu.

Özışık’ın “PKK sayesinde…” başlıklı yazısında bir bölüm şöyle:

“HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, Öcalan’ı eleştiren İYİ Parti’ye ne dedi, duydunuz?
“İYİ Parti, size söylüyorum: Size rağmen, içinde bulunduğunuz ittifaka, HDP ve PKK’ya içinde gönül vermişlerin de olduğu insanlar oy verdi. Şu an koltuklarınızda HDP’nin oylarıyla oturuyorsunuz. Bu ittifakta, CHP’yle yaptığınız ittifakta HDP’nin oylarının etkisi vardır. Ne yapacaksınız şimdi? Ne diyeceksiniz şimdi buna?” diye seslendi.
Bir tekinin dahi gıkı çıkmadı!
Neyse ki bir gün boyunca düşünüp taşındılar ve ertesi gün Twitter hesabından, “Biz milletimizi oy tercihine göre ayırmayız, bize oy vermiş seçmeni de oyuncağımız olarak görmeyiz” diye gülünç bir cevap verebildiler!

***
Vallahi de billahi de AK Parti’nin bunlara mağduriyet oluşturacak işlerin ve eylemlerin içinde olmasına gerek yok. Hele az biraz zaman geçsin. Bunların birbiriyle kanlı bıçaklı olduğunu göreceksiniz.
Kavga sadece Meclis’te yaşanmıyor. Tepeden tırnağa her yerde bu kavganın izlerine rastlayabilirsiniz.
Özellikle de belediyelerde…

HDP ve PKK’lıların pek çok CHP’li belediye başkanını baskı altına aldığı, “Seçim öncesi yaptığımız protokolün gereğini yerine getirin ve bize verdiğiniz sözleri tutun. Yoksa kan akacak!” diye tehdit ettiği bilgileri geliyor.
Bakın, tarihe not düşmek adına iddiayla söylüyorum:
Yakında bazı belediyelerde kan akmaya başlarsa, şaşırmayın!”