AKP'li Özhaseki: Biz hizmetten yanayız, karşımızda FETÖ ve PKK var

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 23 Haziran seçimleri için partisinin Kayseri İl Başkanlığında konuştu, "arşıya bakarsanız Fetöcü alçakları, PKK'lı katilleri görürsünüz" diyerek oy desteği istedi.

AKP'li Özhaseki: Biz hizmetten yanayız, karşımızda FETÖ ve PKK var

31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı seçimini CHP’li rakibi Mansur Yavaş’a karşı kaybeden AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programa katıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da katıldığı programda konuşan Özhaseki, İstanbul seçimlerine ilişkin konuşurken provokatif ifadeler kullandı.

“İstanbul’da bildiğiniz gibi 23 Haziran’da bir seçim var. Hepimizin gayreti gerekiyor. Herkes eşini, dostunu, akrabasını arayarak mutlaka sandıklara götürmesi gerekiyor.” diyen Özhaseki, “Yıllar içerisinde mutlaka kırgınlıklar, küskünlükler ve hatta alınganlıklar olabilir. Ancak kıyasıya bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadelede bizler tarafız. Bizim tarafımız Milletten yana, Devletten yana, bizim tarafımız insanlardan ve hizmetten yana. Karşıya bakarsanız FETÖ’cü alçakları, PKK’lı katilleri görürsünüz.” sözlerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise konuşmasında “Bu zamanlarda yapacağımız öncelikli iş birlik ve beraberlik. Tarihimizden, milli ve manevi değerlerimizden güç almak suretiyle ileriye bakmak için modern araçları modern imkânları kullanmak suretiyle bu ülkeye bu millete 82 milyon asil millete borcumuzu ödememiz lazım. Terörle mücadelemiz azim ve kararlıkla sürmektedir, ordumuz gece demedin gündüz demeden mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir, Hep birlikte asil milletimizi terör belasından kurtulacağız.” ifadelerini kullandı.