AKP'li Metiner: Reis olmazsa AK Parti’den eser kalmaz

AKP'li Mehmet Metiner, "İyi ki Reis var… Reis olmazsa AK Parti’den eser kalmaz” dedi.

AKP'li Metiner: Reis olmazsa AK Parti’den eser kalmaz

3 dönem AKP’de milletvekilliği yapan Mehmet Metiner, 31 Mart seçimlerini değerlendirdiği yazısında AKP’nin seçim çalışmalarını eleştirini eleştirirken “Reis olmazsa AK Parti’den eser kalmaz” ifadelerini kullandı.

Star gazetesindeki “Şimdi sefer vaktidir! Ciddi bir uyarı!” başlıklı yazısında Metiner, AKP’yi sadece Erdoğan’ın toparlayabildiğini itiraf edip “Kim ne derse desin, hepimizin şu veya bu ölçüde kırıp döktüklerini Reis topluyor. İyi ki Reis var… Reis olmazsa AK Parti’den eser kalmaz” diye yazdı.

“İlgisizliklerimiz ve kibrimiz dolayısıyla AK Parti sevdalıları haklı olarak güceniklik içindeler” diyen Metiner, “Muhatap bulamamaktan kaynaklı şikayetler gırla… Seçim bittikten sonra ulaşılamama sorunu ciddi tahribatlar yaratmış. Eş-dost ve akraba ilişkileri tepkileri çoğaltmış. Hesabi olanların hasbi insanlarımıza tercih edilmesi kırgınlıkları ve kızgınlıkları arttırmış” ifadelerini kullandı.

Metiner yazısının devamında AKP’lilerin seçim çalışmasını eleştirdi. “Sahanın her aşamasında aktif olarak bulunan biri olarak söylüyorum: Eski tarz SKM çalışmalarıyla sonuç almak mümkün değil” şeklinde yazan Metiner, “Vakit kaybı anlamına gelen veya sırf program doldurmak için yapılan faaliyetlerden vazgeçilmeli” dedi.