AKP'li İbrahim Tatlıses: Allah ‘yürü ya kulum’ dedi, şimdi 3 teknem 3 villam 2 uçağım var...

AKP'li İbrahim Tatlıses'in doğduğu, Urfa'da bulunan mağara müzeye dönüştürülecek.

AKP'li İbrahim Tatlıses: Allah ‘yürü ya kulum’ dedi, şimdi 3 teknem 3 villam 2 uçağım var...

24 Haziran 2018 seçimlerinde AKP’den milletvekili aday adayı olan AKP’li İbrahim Tatlıses, memleketi Urfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile bir araya gelerek ortak basın açıklaması yaptı.

Polisevi’nde yaptığı açıklamada Urfa’da doğduğu mağaranın müze olarak dönüştürülecek olmasından memnuniyeti dile getirirken, mal varlığının da bir kısmını açıkladı. Tatlıses şöyle konuştu:

“İnsanların, doğup büyüdüğüm mağarayı görmelerini istiyorum çünkü bilmiyorlar. Yağmur, kar yağdığında anam altımızdaki çulu kapıya asardı. Niye? Çünkü yağmur, yaş su girmesin içeriye diye. Fakir bir ailenin çocuğuydum. Mağarada doğduğum için de iftihar ediyorum. Allah daha sonra ‘yürü ya kulum’ dedi, çok şükür yürüdük. Her şey Allah’ın emrettiği gibi olur sonradan da bir kaza geldi, bizi buldu, olsun. Şimdi 3 teknem var. 3 villam, 2 uçağım vardı. Her şey için şükür ediyorum.”

“KİMSE MAĞARADA DOĞDUĞUNA İNANMIYORDU”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise şunları söyledi:

“Kendisinin doğduğu yer bir mağara. Şimdi bu mağarayı müze olarak açacağız. Bu kadar meşhur bir insanın nerede doğduğunu insanlar görsün, bilsin istiyoruz. Bu kadar lüks içerisinde yaşayan bir insanın mağarada doğduğuna kimse inanmıyordu. Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ın gayretleriyle bu mekan turizme açılacak şekle getiriliyor. İnsanlar, Tatlıses’in nerede, nasıl yetiştiğini görecektir. İmkansızlıklar içerisindeyim kaderime küseyim yok, bunun en güzel örneği Tatlıses, gayret edip, mücadele ederek bugünlere gelmiştir.”