AKP’li Göksu, İBB eylemcilerini ziyaret etti

Göksu, eylem yapan işçilere İBB Meclisi'ndeki gücünü hatırlatarak 'elimizden geleni yapacağız' dedi

AKP’li Göksu, İBB eylemcilerini ziyaret etti

Esenler Belediye Başkanı Göksu’dan, İBB önünde işten çıkarıldıkları gerekçesiyle eylem yapan işçilere destek ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, işten çıkartılan ve iki gündür İBB önünde eylem yapan işçileri ziyaret etti.

Göksu, eylem yapan işçilere İBB Meclisi’ndeki gücünü hatırlatarak ‘elimizden geleni yapacağız’ dedi:

“Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun. Bizim beklentimiz seçimden önce verilen sözlerin tutulmasıdır. Biz AK Parti grubu olarak sizin hukukunuzun korunması anlamında hem meclisteki gücümüzü hem de yapabileceğimiz ne varsa elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz”

İşçiler Göksu’dan yiyecek ve içecek talep etti:

“Başkanım biz burada yalnız kaldık. Destek bekliyoruz. Sizden tek ricamız burada yalnız kalmamamız. Bu arkadaşlarımızın burada gece kalışı var. Arkadaşlarımızın yiyecek, içecek ihtiyaçları oluyor. Biz bunları bazı zamanlar karşılayamıyoruz. Sizden ricamız bu arkadaşlarımızın hem kalabilecekleri bir çadır ile su ve yemek ihtiyaçlarımızın karşılanması”

Göksu,“Arkadaşlar biz sizin hukukunuzun korunması anlamında üzerimize düşen her türlü gayreti göstereceğiz. Meclisteki gücümüzle de tüm gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.