AKP'li Fuat Uğur: Ver elini iç savaş, tadından yenmez...

AKP'li yazar Fuat Uğur, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Genel Başkanımımızı halkımız koruyacaktır" sözleri üzerinden "iç savaş" senaryosu yazdı.

AKP'li Fuat Uğur: Ver elini iç savaş, tadından yenmez...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Çubuk’ta karşılaştığı saldırı sonrası CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Devletin yetkili kurumları koruyamıyorsa, bu saatten itibaren, İstanbul örgütü halkımız ile birlikte genel başkanımızı koruyacaktır.” demişti.

AKP’li yazar Fuat Uğur ise Işıkçılar tarikatına ait Türkiye gazetesindeki köşesinde Kaftancıoğlu’nun sözleri üzerinden provokatif bir yazı kaleme aldı ve bunun “iç savaş” davetiyesi olduğunu öne sürdü.

“Canan Kaftancıoğlu’nu İstanbul İl Başkanı yapan Kılıçdaroğlu ektiği “İç savaş” tohumlarının meyvelerini topluyor.” diyen Uğur “Örgüt ve halk koruyacakmış. İstanbul örgütü (CHP İstanbul il örgütü demiyor) bu durumda mahallelerde DİRENİŞ KOMİTELERİ de kuracaktır eminim.” ifadeleri kullandı. Uğur yazısının devamında da “Sonra ver elini iç savaş… Tadından yenmez. Ve beklenen an gelir, “sosyalizmin en büyük müttefiki” olan ABD ve AB’den müdahale kapıya dayanır.” dedi.

Uğur’un yazısında o bölüm şöyle:

“Şehitlerimizin acısı Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırının kopardığı gürültüye kurban gitti.
Canan Kaftancıoğlu saldırının hemen ardından açıklamasını yaptı:
“Bu saatten itibaren, İstanbul’da CHP İstanbul örgütü halkımız ile birlikte genel başkanımızı koruyacaktır.”
“Kim şehit olmak istiyorsa gitsin olsun. Aptalca politikalar yüzünden ölen insanlara şehit diyerek ölümü kutsamaktan vazgeçin” diyerek PKK ile mücadeleyi anlamsız bulan Canan Kaftancıoğlu’nu İstanbul İl Başkanı yapan Kılıçdaroğlu ektiği “İç savaş” tohumlarının meyvelerini topluyor.
Çünkü devlet koruyamıyormuş. Çok güzel. Marksist Leninist kökeninden hâlâ kopmadığı için ne yapacağını biliyor.
Örgüt ve halk koruyacakmış. İstanbul örgütü (CHP İstanbul il örgütü demiyor) bu durumda mahallelerde DİRENİŞ KOMİTELERİ de kuracaktır eminim.
“Lenin’in işaretiyle ayaklandı partizan” marşı(*) da değiştirilir bundan sonra:
“İmam’ın işaretiyle ayaklandı partizan…”
Muhalefetin böylesine can kurban, dört dönüm bostan.
Sonra ver elini iç savaş… Tadından yenmez. Ve beklenen an gelir, “sosyalizmin en büyük müttefiki” olan ABD ve AB’den müdahale kapıya dayanır.
Yaşasın Guaido!”