AKP’li Fuat Uğur: CHP seçmenlerinin aptal olduğuna kesin kanaat getirdi, haksız da değiller

Yandaş yazar Fuat Uğur, Türkiye gazetesindeki yazısında CHP'ye oy verenler için 'aptal' dedi.

AKP’li Fuat Uğur: CHP seçmenlerinin aptal olduğuna kesin kanaat getirdi, haksız da değiller

Işıkçılar tarikatına ait Türkiye gazetesinde, CHP’ye oy veren seçmenlere açıkça hakaret edildi.

Gazetenin yazarlarından Fuat Uğur, “Kandil’in badeledikleri” başlıklı yazısında CHP’nin HDP’ye destek politikasını köşesinde eleştirirken “Kendilerine oy veren seçmenlerin aptal olduğuna kesin olarak kanaat getirmiş durumdalar ve yaptıklarına bakınca, insan ister istemez haksız olmadıklarını düşünüyor bazen.” dedi.

Aynı tarikata ait TGRT Haber’de program da sunan Fuat Uğur, yandaşlıkta zirveyi zorladığı yazılarında sık sık muhaliflerin AKP seçmenlerini “bidon kafalı”, “göbeğini kaşıyan adam” gibi ifadelerle aşağıladığından dem vurmasıyla biliniyor.

Uğur’un sözkonusu bugünkü yazısında ilgili bölüm şöyle:

“Gizlice otel odalarında buluşup halvet oldular. CHP’li Hurşit Güneş’in dediği gibi hepsi üçgen biçiminde birbirine taktı. 

Gerçi Güneş’in kastettiği rozetti ama bunlarınki başka. Voltran oluşturdular. 

Plan tüm hızıyla devam ediyor. Seçilen zat belli. Danışmanı da keza öyle ve foyası yakında ortaya çıkacak. Gayeleri iyi bir belediye başkanı olmak ve kent halkının yerel sorunlarını çözmek değil.

Hedef büyük.

Bu yüzden yerinde duramıyor, bir orada bir burada. Dört yıl onlar için kısa bir süre ve şimdiden hazırlıklarını sürdürüp alıştırıyorlar tabanlarını. HDP nezdinde PKK’yı meşrulaştıracaklar. Kendilerine oy veren seçmenlerin aptal olduğuna kesin olarak kanaat getirmiş durumdalar ve yaptıklarına bakınca, insan ister istemez haksız olmadıklarını düşünüyor bazen. Kandil’e yüz sürüp badelenmelerinin sebebi bu.”