AKP’li eski vekil: Hadi sustuk diyelim hangi sorunumuz çözülecek?

Manisa eski milletvekili Selçuk Özdağ, "Gelin bunları düzeltelim diyorum. Bundan alınmaya, gocunmaya gerek var mı? Hadi sustuk diyelim hangi sorunumuz çözülecek?" açıklamasını yaptı.

AKP’li eski vekil: Hadi sustuk diyelim hangi sorunumuz çözülecek?

Üç dönem AKP’den milletvekili seçilen ve AKP Genel Başkanlığı görevinde de bulunan Manisa eski milletvekili Selçuk Özdağ, partisine yönelik eleştirilerde bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Özdağ, “Susarak, alkışlayarak yanlışlar önlenmez. Hadi sustuk diyelim hangi sorunumuz çözülecek?” ifadelerini paylaştı.

‘FETÖ’ mücadelesinde örgütle cemaat ayrılsın diyen Özdağ’ın paylaşımı şöyle:

“Beni dikkatle takip edenler milletvekili olduğum dönemlerde çözüm sürecinin yanlış başladığı ve sürdüğü, tarihin bir kavga ve çekişme aracı yapılmaması, yargının bağımsız olması, toplumu ayrıştıran bir dilin kullanılmaması, FETÖ ile mücadelede örgütle cemaatin ayrılması, dini nedenlerle bu yapıya kapılanlarla nihai hedefini bilerek gidenlerin tefrik edilmesi, cezaevlerinde tek tip kıyafet uygulamasından vazgeçilmesi, tek adam düzeninin demokrasiyi ve kurumlarını tahrip edip aşındıracağı, gibi konularda çoğunluktan farklı görüşler dile getirdiğim görülecektir.”

“Siyasetin bu kadar seviye kaybetmesinin nedeni herkesin nefsi için susmayı tercih etmesidir.” diyen ve konuşanların ” trollerin önüne atıldığını” ifade eden Özdağ, eleştirilerine şöyle devam etti:

“Eğer herkes düşündüğünü söyleyebilse çıkar için susmayı tercih etmese bugün siyasetin kalitesi, seviyesi farklı bir noktada olabilirdi.

Kırk yıl siyaset yapan eser veren, sayısız başarıya imza atan kişiler birilerinin hatırı için rahatlıkla trollerin önüne atılabiliyor. Bakanlık, başbakanlık yapmış olan insanlar yalan yanlış şeylerle suçlanabiliyor.”

Onları susturma mevkiinde olanlar susturmadıklarına göre, demek ki onları konuşturanlar aslında onları susturması gerekenlerdir.

Ben diyorum ki bu ülkenin büyük sorunları var, bazıları bizim ısrarla sürdürdüğümüz yanlışlardan kaynaklanıyor. Gelin bunları düzeltelim diyorum. Bundan alınmaya, gocunmaya gerek var mı? Hadi sustuk diyelim hangi sorunumuz çözülecek?”