AKP'li eski danışmana gözaltı

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'FETÖ' soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonda AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin bir süre danışmanlığını yapan Hamza Türkoğlu gözaltına alındı.

AKP'li eski danışmana gözaltı

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ‘FETÖ’ soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonda AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin bir süre danışmanlığını yapan Hamza Türkoğlu gözaltına alındı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ‘FETÖ’ soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonda dikkat çeken bir ayrıntı yer aldı. AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin bir süre danışmanlığını yapan Hamza Türkoğlu’nun,  KHK ile kapatılan Özel Ufuk Kolejinde çalıştığı ve sigorta kaydının yer aldığı ortaya çıktı. Hamza Türkoğlu hakkında AKP’li başkan, “Sıkıntılı durumunu öğrendiğimizde işine son vermiştik” demişti. Bu arada ‘Bylock’ kullandığı tespit edilen eski danışmanın twitter hesabındaki tüm paylaşımlarını kısa süre önce silmesi de dikkatlerden kaçmadı. Gözaltına alınan 4 kişinin ise Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları emrinde görevli muvazzaf askeri personelden olduğu öğrenildi.