AKP'li Bülent Turan: İmamoğlu'nu biz adam ettik

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ekrem İmamoğlu için, "Bilinmeyen bir adamın, bizim arkadaşlarımızın stratejik yanlışlarıyla meşhur olmasını sağladık. Biz adamı adam ettik" dedi.

AKP'li Bülent Turan: İmamoğlu'nu biz adam ettik

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan partisinin il başkanlığınca Kepez beldesindeki bir restoranda düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimlerine ilişkin konuştu.

Tartışmasız bir seçim olmasını istediklerini ve halkın 23 Haziran’da kararını vereceğini belirten Turan, CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’na yüklendi. “Siyaset bir tarafa, FETÖ’süne, PKK’sına, DHKP-C’sine bir tek kelime söyleyemeyen adamın İstanbul’u yönetmemesi lazım.” diyen Turan, “Bu ülkenin yoldan, parktan başka değerleri var. Hepsi değer ama bir tek ifadesi var mı FETÖ’ye, DHKP-C’ye, PKK’ya karşı. Aksine ‘Demirtaş’ın politikasını beğeniyorum’ diyen bir anlayış İstanbul gibi dünya kentinde bir siyasal risktir. Hatamız şu, bilinmeyen bir adamın, bizim arkadaşlarımızın stratejik yanlışlarıyla meşhur olmasını sağladık. Biz adamı adam ettik. Adam CHP adayı, biz CHP’yi Kılıçdaroğlu’ndan biliriz. Sezgin Tanrıkulu’ndan, Canan Kaftancıoğlu’ndan biliriz.” ifadelerini kullandı.