AKP’li Belediye Meclisi üyesi, Kadıköy Belediye Başkanı’nın mikrofonunu kapattı: Yemeği ben verdim!

Pendik Belediyesi’nin AKP’li meclis üyesi İdris Bilici, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara’nın mikrofonunu kapattı ve “Yemeği ben verdim, konuşamazsınız” ifadelerini kullandı.

AKP’li Belediye Meclisi üyesi, Kadıköy Belediye Başkanı’nın mikrofonunu kapattı: Yemeği ben verdim!

AKP’li Belediye Meclisi üyesi, Kadıköy Belediye Başkanı’nın mikrofonunu kapattı. ‘Siyaset yapmayacaksın, sadece selamlayacaksın’ ikazında bulunan meclis üyesi, gerekçe olarak yemeği kendisinin organize ettiğini ifade etti.

Ağrı Amatör Ligi’nde oynayan Patnos Spor için verilen bir yemekte Pendik Belediyesi’nin AKP’li meclis üyesi İdris Bilici, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın mikrofonunu kapattı ve “Yemeği ben verdim, konuşamazsınız” ifadelerini kullandı.

Gazeteci İsmail Saymaz, dün Pendik’te Patnos Spor için verilen yemekten bir video paylaştı. Görüntülerde, Kadıköy’ün CHP’li Belediye Başkanı Şendil Dara sahneye konuşma yapmak için çıktığı sırada mikrofonu kapatılıyor. Bu sırada Dara’nın yanına gelen Pendik Belediyesi’nden AKP’li üyesi İdris Bilici, Dara’ya “Siyaset yok, sadece selamlama yapacaksınız” ikazında bulunuyor. ‘Siz kimsiniz’ sorusuna ise, “yemeği ben verdim” yanıtını veriyor. Bunun üzerine Belediye Başkanı Odabaşı mikrofonu bırakıp salonu terk ediyor.

Saymaz, videoyu “Dara’ya yapılan saygısızlığa kızan Patnoslular yemekten ayrılmış” notuyla paylaştı.

Odabaşı ise sosyal medya hesabında “Geceyi düzenleyen, davet eden, selamlamaya çağıran Patnoslular, konuşmamı engelleyen AKP’li Pendik Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyesi. Yemeğin parasını verdiler diye Patnos Spor’un şampiyonluğunu kutlamama izin vermediler. Nasılsa alıştık buradan kutlamaya, tebrikler Patnos Spor” paylaşımını yaptı.