AKP'li belediye başkanı, makamına soru sormaya gelen vatandaşı dövdü

43 yaşındaki vatandaş, evinin bahçesine izinsiz şekilde sokulduğunu belirttiği iş makineleriyle ilgili soru sormak için makamına gittiği belediye başkanı ve adamlarından dayak yedi...

AKP'li belediye başkanı, makamına soru sormaya gelen vatandaşı dövdü

Zonguldak Çaycuma İlçesi Nebioğlu Beldesinde ikamet eden bir vatandaş AKP’li Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ve çalışanları tarafından dövüldü.

43 yaşındaki Kenan Bilsin, hafta sonu belediyeye ait iş makinelerinin kendisinden izin almadan bahçesine girerek çalışma yaptığını, bunun üzerine bu sabah saatlerinde ise Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ile konu hakkında görüşmek için makamına gittiği sırada darp edildiğini söyledi.

Yerel Pusula gazetesinde yer alan habere göre olayı anlatan Bilsin, “Cumartesi belediyeye ait iş makineleri su şebekesi tamiri yapmak için bahçeme girdi. Kimse benden izin almadı. O gün çalışmaları bitirip ayrıldılar” derken, sonra yaşananları şöyle ifade etti.

“Ben de bu sabah Belediye Başkanımıza neden böyle yaptıklarını sormak için Belediyeye gittim. Ben daha iki kelime etmeden Başkan bana saldırarak, ‘Sen kimsin. Senin elinden her şeyi alırım’ dedi. Ben kendisine herhangi bir hakaret etmedim, epilepsi hastasıyım. Bana ‘küfür etmişsin’ dedi. Önce başkan yüzüme vurdu, sonra yanında bulunan iki belediye personeli saldırdı. Hızlı bir şekilde oradan çıktım, arkadaşım ile hastaneye gelerek müşahade altına alındım.”

Bilsin, Başkan Aydoğan hakkında şikayette bulunacağını söyledi.