AKP'li Belediye Başkanı 'Herşey çok güzel olacak' diyen sanatçılara öfke kustu

AKP'li Belediye Başkanı, İmamoğlu'na destek olmak için 'herşey çok güzel olacak' etiketi ile paylaşım yapan sanatçılara öfke kustu.

AKP'li Belediye Başkanı 'Herşey çok güzel olacak' diyen sanatçılara öfke kustu

AKP’li Belediye Başkanı, YSK tarafından mazbatası iptal edilen İBB eski Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için ‘herşey çok güzel olacak’ etiketi ile paylaşım yapan sanatçılara öfke kustu.

AKP’li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya hesabından #herşeyçokgüzelolacak yazan sanatçıların yazdığı destek mesajlarını paylaşarak ‘ Sanatçıların milli ve manevi değerlerle sorun yaşadığını’ savundu. Arı hızını alamayarak, sanatçıları terör örgütü propagandası yapmakla suçladı.

Sosyal medya hesabından sanatçıların İmamoğlu’na destek gönderilerini paylaşan Arı, “Kendilerini sanatçı olarak addetip ‘milli ve manevi toplum öncülüğü’ rollerini hiçe sayan ‘şahısların’ bu dakikadan itibaren şehrimde tarafımızdan düzenlenecek olan, en ufak dahi olsa bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen ‘kanaat özgürlüğüm’ çerçevesinde ilan ediyorum” ifadelerini kullandı.

İşte o skandal paylaşımlar:

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi de o sanatçıları ‘fişlemişti’.