AKP'li Belediye Başkanı: Biz Binali Yıldırım'ı başkan olarak görüyoruz, inşallah resmileştireceğiz

AKP Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Binali Yıldırım'ı Belediye Başkanı olarak gördüklerini söyleyerek ''İnşallah bunu resmileştireceğiz'' dedi.

AKP'li Belediye Başkanı: Biz Binali Yıldırım'ı başkan olarak görüyoruz, inşallah resmileştireceğiz

Binali Yıldırım’ım Pendik Belediyesi’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde konuşan AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Biz belediye başkan adayımızı belediye başkanı olarak görüyoruz. İnşallah bunu resmileştireceğiz” açıklamasında bulundu.

Dün gerçekleşen ziyarette belediye binası girişinde çalışanlar tarafından çiçeklerle karşılanan Yıldırım, “Sizin bu sevginiz ve ilginiz olduğu müddetçe evelallah durmak yok, yola devam” dedi.

‘İNŞALLAH RESMİLEŞTİRECEĞİZ’

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, burada yaptığı konuşmada İstanbul’da seçimle ilgili sürecin devam ettiğini belirterek, “Ama biz belediye başkan adayımızı belediye başkanı olarak görüyoruz. İnşallah bunu resmileştireceğiz. Yakın bir zamanda bu şarkı burada bitmez diyeceğiz inşallah” sözlerine yer verdi.

‘HERHANGİ BİR PLANLAMA OLMAKSIZIN GÖSTERDİĞİNİZ BU İLGİ’

Binali Yıldırım ise “Herhangi bir program yapmaksızın, tamamen kendiliğinden gelişen ve şahsıma, bizlere gösterdiğiniz bu yakın ilgi ve sevgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin bu sevgisi, bu ilgisi olduğu müddetçe evelallah durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.