AKP’li Başkan Yardımcısı, kapısını açmayan şoförü işten attı

Güngören Belediyesi'nde yaşanan 'tuvalet cezası' skandalının bir benzerinin de Samsun'da yaşandı. Bafra ilçesinde AKP'li Belediyesi Başkan Yardımcısı'nın, şoförünü kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden aldığı iddia edildi.

AKP’li Başkan Yardımcısı, kapısını açmayan şoförü işten attı

AKP’li Güngören Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, “kendisini görüp ayağa kalkmadı” diye belediyede çalışan bir şoföre “tuvalet önünde oturma” cezası vermişti. İnfiale neden olan insanlık dışı cezanın yankıları sürerken benzer bir olay da Samsun’da meydana geldi.

KAPISINI AÇMADI DİYE GÖREVDEN ALMIŞ

Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın, şoförü olarak görev yapan Salih Küçük’ü, başkan yardımcısının kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden aldığı ileri sürüldü. Samsunhaber.com’da yer alan habere göre, şoför Salih Küçük’ün eski çalıştığı yer olan zabıtaya geri gönderildiği iddia edildi.

Güngören’de yaşanan olay sonrası Veysel İpekçi belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Yaşanan bu yeni skandalın ardından Bafra belediye başkan yardımcısının görevinden alınıp alınmayacağı gündemdeki yerini koruyor.