AKP'li Aydın Ünal Yeni Şafak'ı sert bir yazıyla bıraktı: Kaçıyor muyum? Evet, kaçıyorum…

AKP'ye yakın Yeni Şafak gazetesi yazarı ve eski AKP'li vekil Aydın Ünal, bugün sert bir yazı kaleme alarak gazeteye veda ettiğini duyurdu.

AKP'li Aydın Ünal Yeni Şafak'ı sert bir yazıyla bıraktı: Kaçıyor muyum? Evet, kaçıyorum…

AKP’ye yakın Yeni Şafak gazetesi yazarı ve eski AKP’li vekil Aydın Ünal, bugün sert bir yazı kaleme alarak gazeteye veda ettiğini duyurdu.

Ünal, “Müsaadenizle…” başlıklı bugünkü yazısında gazete yönetimine şükranlarını sunduğunu belirtirken “Esas müsaadeyi okurdan almak gerektiğini biliyorum… Okur, yazmanın artık ne kadar zor olduğunu takdir edecek ve inanıyorum ki beni anlayışla karşılayacaktır. Kaçıyor muyum? Evet, kaçıyorum…” dedi.

AKP’li yazar “neden kaçtığı”na ilişkin ise yazısının devamında şunları ifade etti:

“Kaçışımız çürümeden, seviyenin düşmesinden, tahammülsüzlükten kaçıştır. Kaçışımız düşmandan değil, ‘dost’ görünenden kaçıştır. Kaçışımız korkudan değil, pervasızlıktan; tehditten değil, aldırmazlıktan, gözü dönmüşlükten, hırstan kaçıştır. Kaçışımız, masumane kaygılarla dostça uyarılarımızı sınırsız iştihalarının ve kifayetsiz ihtiraslarının önünde mania olarak görenlerin iftiralarından, ithamlarından kaçıştır”

Ünal son olarak Ankara’daki seçimlere ilişkin bir “uyarı” yazısı kaleme almış ve AKP’nin başkenti kaybetme tehlikesine karşı tavsiyelerde bulunmuştu: