AKP'li Aydın Ünal: Sinsi Pelikan Örgütü partiyi tüketinceye kadar durmayacak

AKP'li Aydın Ünal, AKP içindeki "Pelikancılar" denen ekip için "Eğer durdurulmazlarsa, partiyi tüketinceye kadar asla durmayacaklar" dedi.

AKP'li Aydın Ünal: Sinsi Pelikan Örgütü partiyi tüketinceye kadar durmayacak

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AKP’nin içinde bulunan ve “Pelikancılar”  diye bilinen ekibin yalan haberlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı ve eski AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal’dan dikkat çeken bir tepki geldi.

Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımlarda bulunan Aydın Ünal, sonuçlara ilişkin  “Binali Bey çok çalıştı, iyi kampanya yaptı ama bu sonucu haketmedi; uğradığı ihanet ve sabotajı tarih elbette yazacaktır” derken, sözkonusu ekip için ise “Ortaya çıkan tablonun en birincil müessir ve müsebbibi tartışmasız partiyi zehirleyen Sinsi Pelikan Örgütü’dür. Planları tıkır tıkır işliyor. Ama zeytinyağı gibi üste çıkacaklar. Eğer durdurulmazlarsa, partiyi tüketinceye kadar asla durmayacaklar” dedi.

Seçim sonucu üzerinden yalan haber yapanları da eleştiren Ünal, “Mühür basıldı, seçim bitti. Bağırıp çağırmanın, algı operasyonu yapmanın, yalan haber yaymanın artık sonuca etkisi olmaz, sadece kaos oluşturur. Yetkilileri rahat bırakalım çalışsınlar. Hepimizi tatmin edecek adil bir sonucun tecellisi için herkes biraz soğulkanlı, sorumlu olsun” ifadelerini kullandı.