AKP'li Altınok: Biz iktidarız, herkes ayağını denk alacak, aday çıkartırlarsa ezeceğiz

AKP Erzurum Milletvekili Selami Altınok, yerel seçim çalışmaları kapsamında katıldığı yemekte diğer adaylara yönelik tehditkar sözler etti.

AKP'li Altınok: Biz iktidarız, herkes ayağını denk alacak, aday çıkartırlarsa ezeceğiz

Eski Emniyet Genel Müdürü, Eski İçişleri Bakanı ve halen AKP Erzurum Milletvekili Selami Altınok, yerel seçim çalışmaları kapsamında katıldığı yemek programında diğer adaylara yönelik tehditvari sözler etti.

Oltu’daki Başaklı Ciğerim Alabalık Tesisleri’nde AKP ve MHP ilçe yönetimlerinin buluştuğu yemek programında konuşan Altınok, “Onlar aday çıkarırsa ezeceğiz, bunu açık söylüyorum. Biz iktidarız ve 2023’e kadar buradayız. ” ifadelerini kullandı.

Altınok’un sözleri şöyle:

“Cumhur İttifakının rahatlıkla hüsnükabul göreceği yerlerden birisi de Oltu’dur. Bu Elazığ da olabilir Sivas’ta da olabilir Yozgat’ta da olabilir. Milliyetçilik ve muhafazakarlığın at başı gittiği bütün yerlerde olabilir. Bu ittifakla birlikte birçok farklı düşünen, bu değerleri yıkmak isteyenler bakın kolay kolay aday bile çıkarmıyorlar. Başka partiler aday çıkarma cesaretini bile göstermiyorlar. Cılız cılız, sağdan soldan, oradan buradan kim olursa olsun ben bu yörenin insanıyım. Tortum’da, Uzundere’de, Oltu’da, Olur’da, Şenkaya’da ve Narman’da ölümüne çalışacağız. Fitne fesat çıkarmaya çalışanlara da fırsat vermeyeceğiz. Onlar aday çıkarırsa ezeceğiz, bunu açık söylüyorum. Hiç kimse sağa sola çekmeyecek, ayağını denk alacak. Biz iktidarız ve 2023’e kadar buradayız. Biz Cumhur İttifakını Cumhurbaşkanımızın deyimi ile pazara kadar değil mezara kadar götüreceğiz. O irade Milliyetçi Hareket Partisi’nin liderinde de var, bizim liderimizde de var. Fitne çıkarmak isteyene, fesat çıkarmak isteyene de fırsat vermeyeceğiz. Bu kadar emek verilerek yapılan bu binayı, bu ittifakı birilerinin yıkmasına müsaade etmeyeceğiz. Bağımsızdı, başka partiydi onu bunu bilmem. 24 saat ölümüne çalışacağız. Hiç kimseyi nefes alma durumunda bırakmayacağız, kusura bakmasınlar.”