AKP'li aday: Başarısız olursak Türkiye o yükü kaldırabilir mi, insan düşünmek bile istemiyor

AKP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, yerel seçimlere ilişkin ''Normalde bir seçim çalışması yapıyoruz. Sonuçları yerel seçim gibi olmayacak. Yani buradaki bir başarısızlık; Türkiye o yükü kaldırabilir mi? O sarsıntıyı atlatabilir mi? İnsan düşünmek bile istemiyor.'' ifadelerinde bulundu.

AKP'li aday: Başarısız olursak Türkiye o yükü kaldırabilir mi, insan düşünmek bile istemiyor

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyüp Yıldız, AKP Beykoz Rüzgarlıbahçe Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret etti. Ziyarete AKP Beykoz Belediye Başkan adayı Murat Aydın da katıldı.

AKP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Çalışmalara başladığımız andan itibaren geldiğimiz nokta saha çalışmaları ve anketlerde gördüğümüz gibi çok iyi bir noktadadır. Hiçbir seçimini de garantisi yoktur. Kesinlikle çok çalışmamız gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.

‘Dünyayı yöneten akıl Cumhur İttifakı’nın başarılı olmaması için çalışıyor’

Seçimin sonuçlarının yerel seçim gibi olmayacağını belirten Aydın ”Siz de söylediniz, dünyayı yöneten akıl Cumhur İttifakı’nın başarılı olmaması için çalışıyor. Bu çok açık ve nettir.  Şu an bu toplum çok güzel bir sinerji yakalamış, 2 lider bir araya gelmiş. Çalışırsak iyi olacak diye inanıyoruz” şeklinde konuştu.” dedi.

MHP Genel Başkan Başdanışmadı Eyyüp Yıldız ise, “Burada inanmış bir kadro var. Bu geminin yara almadan en iyi şekilde açılması ve gitmesi lazım. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu ittifak mezara kadar tabi ki biz her şeyin en iyisi olmasını istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

‘Bu ittifak mezara kadar’

İttifakın ‘mezara kadar’ süreceğini ifade eden Yıldız, şu sözlere yer verdi:

“Bu yerel seçim çalışmasında, AK Parti’den Mehmet Özhaseki bey ve Genel Başkan Yardımcımız Sadi Durmaz bey, birebir, çok fedakarlıklarla, gece gündüz uyumadan çok zor şartlar altında çalıştılar. 2 tarafta herhangi bir pazarlık söz konusu olamadı, olamaz. Gayemiz, ‘Ne burası benim olsun, ne de burası senin olsun’ değil. Önemli olan herkesin ortak aklı ve fikriyle kararların alınmasıydı. Nitekim de öyle oldu. Bu gemi öyle ya da böyle bir şekilde gidecek. Burada inanmış bir kadro var. Bu geminin yara almadan en iyi şekilde açılması ve gitmesi lazım. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu ittifak mezara kadar, tabi ki biz her şeyin en iyisi olmasını istiyoruz.”