AKP yöneticisi Özhaseki'den skandal sözler: "15 yaşındaki kızları satan pezevenklerin…”

AKP Kayseri milletvekili ve yerel seçimlerde Mansur Yavaş'ın rakibi Mehmet Özhaseki, “Ben bu şehirde 15 yaşındaki kızları satan pezevenklerin kafalarını kırmak için beladan belaya koştum” dedi.

AKP yöneticisi Özhaseki'den skandal sözler:

Kongre Merkezi’nde düzenlenen Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu’nda söz alan Mehmet Özhasaki, “Şehirdeki ufak tefek hadiselerin bir daha yaşanmamasını istiyorum. Kayserispor deyince kimsenin eli cebine gitmiyor. Kayserispor’un dedikodusu da bitmiyor. Kamu malında gözü olanın gözü çıksın, yetim hakkı yiyenin Allah belasını versin” dedi.

“BERNA BAŞKAN ELİNİ TAŞIN ALTINA DEĞİL, GÖVDESİNİ KOYDU”

Kayserispor’da bir yolsuzluk varsa savcılığa verilmesi gerektiğinin altını çizen Özhaseki, “Ama namuslu insanların şerefiyle oynanmasın. Benim kulüp başkanlığı yaptığım dönem de dahil 25 yıl incelensin. Eğer ortada bir yolsuzluk varsa kimsenin günahı gizli kalmasın. Berna Başkan tüm Türkiye’nin takdirini kazandı. Elini taşın altına değil, gövdesini koydu. El birliğiyle destek olmamız lazım” diye konuştu.

“15 YAŞINDAKİ KIZLARI SATAN PEZEVENKLERİN KAFASINI KIRDIM”

Özhaseki, memleketine hizmet ettiğini, görevi olmayan şeylerle de uğraştığını vurgulayarak şunları söyledi: “Kayseri’de kötülük varsa başımı beladan belaya sokmuşumdur.Ben bu şehirde 15 yaşındaki kızları satan pezevenklerin kafalarını kırmak için beladan belaya koştum.Var mıydı, vardı, kötülerle savaşacaksın, bütün kapıları kapatacaksın, böyle yönetici olunur. Recep Mamur fabrikasını Kayserispor’un parası ile yapmış, Haseki de ortakmış ayıp ya. Erol Bedir başkan olmuş, parasına para katmış el insaf ya. Kim kamunun parasının bir lirasını aldıysa Allah belasını versin. Bağımsız denetçiler geçmiş 25 yılı denetlesin.”