AKP Sözcüsü Çelik: Erdoğan Fazıl Say'ın konserine katılmak istiyor

AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK sonrası açıklamalarda bulunuyor.

AKP Sözcüsü Çelik: Erdoğan Fazıl Say'ın konserine katılmak istiyor

AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK sonrası açıklamalarda bulunuyor. Çelik’in açıklamalarından başlıklar şöyle:

“Genel Başkanımız sahaya inmiş durumda. Normalde bizim miting takvimimiz seçime bir buçuk ay kala başlayacak. Bu hafta sonu da bazı illere gidecek. Manifestoyu açıklayacağımız tanıtım toplantımızı 31 Ocak günü yapacağız. Ortak mitinge sıcak bakıyoruz.”

Futbol kulüplerinin borçları

“CHP en son futbolu buldu. Futbolla kavga ederek siyasi tarihe geçecekler. Ziraat Bankası çiftçi ile bağından gurur duyarlar. Çok büyük bir banka haline gelmiştir. Futbol alanında bu devrimci adım atıldıktan sonra dünya standartlarının yakalanması konusunda da adımlar atılacaklar. Bu futbol hayatımıza büyük bir katkı sağlayacaktır. Borç silme diye bir şey yoktur. Bu sadece bir yapılandırmadır.”

“Enflasyon rakamları ile oynadığımızı söylüyorlar. En hassas olduğumuz konu istatistik kurumumuzun bağımsız olmasıdır. Dolayısıyla TÜİK yüksek standart ile bu işi yapmaktadır. Gizlenen, saklanan bir hesap yok. Kılıçdaroğlu’nun argümanları doğru değil.”

“Erdoğan, İmamoğlu ile görüşecek.”

“Erdoğan Fazıl Say’ın konserine katılmak istiyor”

“Cumhurbaşkanımız Fazıl Say’ın konserine katılmak istiyor. Cumhurbaşkanımızın programında bir sıkıntı olmadığı takdirde konsere olumlu karşılık vermeyi düşünüyorlar.”