Akıllarına neler geliyor: İşin sonunda Erdoğan ve Bahçeli'yi İmralı'ya gönderirler...

AKP'ye yakın Türkiye gazetesinde iktidarın İstanbul seçimlerini kaybetmesiyle başlayacak süreçte Erdoğan ve Bahçeli'nin İmralı'ya gönderilmesine kadar gidilebileceği öne sürüldü.

Akıllarına neler geliyor: İşin sonunda Erdoğan ve Bahçeli'yi İmralı'ya gönderirler...

YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin yankıları sürerken, yandaşlar korku pompalama amaçlı provokatif yazılarına 23 Haziran seçimleriyle ilgili olarak yeniden başladı.

Işıkçılar tarikatına ait Türkiye gazetesinde yayınlanan bir köşe yazısında seçmenlerin İstanbul seçimlerinde “ders verme”ye kalkışmaması gerektiği savunulurken, aksi takdirde olacaklarla ilgili olarak ise tuhaf iddialar dile getirildi.

Gazetenin yazarlarından Rahim Er, “Dün, bugün, yarın!…” başlıklı yazısında, İstanbul seçimlerinin kaybedilmesiyle başlayarak sürecin nereye kadar gidebileceğine dair “senaryo”sunda “Bu işin sonu, ezanların susmasına Ayasofya’nın, Külliye’nin karanlığa gömülmesine, Tayyip Erdoğan’ın, Devlet Bahçeli’nin İmralı’ya gönderilmesine, FETÖ ve Öcalan’ın Ankara’ya getirilmesine kadar gidebilir.” ifadelerine yer verdi.

Sözkonusu yazıda bir bölüm şöyle:

“Bugün, CHP, İYİ Parti, HDP-PKK, FETÖ, AB, ABD bir tarafta, AK Parti ve MHP bir taraftadır. Bazı AK Partililerin “MHP ile ittifak yüzünden kaybettik” demeleri hem yanlış ve hem de gaflettir. Var olan tek dost da küstürülmesin İBB vesile ve vasıtadır. İstanbul büyükşehir kazanıldıktan sonra hedef Ankara’da iktidar olmaktır. CHP iktidarlarında neler olduğunu ve neler olacağını yukarıda kısmen yazdık. Ondan sonraysa şunlar olur:

FETÖ ile mücadele biter, hapistekiler çıkartılır, itibarlar iade edilir, tazminatlar ödenir. Bu yüzden bir FETÖ’cünün “her şey güzel olacak” sözü slogan olarak benimsendi. Sadece o da değil; PKK ile mücadele de durur. Ekrem İmamoğlu, seçildiğinde Selahattin Demirtaş’a övgüler düzmedi mi?”

Seçimde usulsüzlük ve hile yapılması sebebiyle YSK Sn. İmamoğlu’nun mazbatasını elinden alınca da bindirilmiş hazır kıtaları göreve çağırırcasına sanatçıları devreye girmeye çağırmadı mı? Halay çekmeye hazırlanan o sanatçılardan bazılarını AK Parti düne kadar el üstünde tutuyordu.

17 yıllık bir iktidarda hatalar olmaması mümkün değildir. Ancak AK Parti’ye ders vermeye kalkmanın neye mal olacağını da çok iyi hesap etmeli ve dersin zaman ve şekli iyi tayin edilmeli ve dostça, kardeşçe olmalı.

Bu işin sonu, ezanların susmasına Ayasofya’nın, Külliye’nin karanlığa gömülmesine, Tayyip Erdoğan’ın, Devlet Bahçeli’nin İmralı’ya gönderilmesine, FETÖ ve Öcalan’ın Ankara’ya getirilmesine kadar gidebilir. Yapılmak istenen budur. Beka Meselesi sözünü hiç hafife almamalı.

Hadise, ne tek başına bir belediye başkanının değişmesi ve ne de 70 sente muhtaç duruma düşmektir.”