Adana Seyhan'da hamile kediyi pitbull köpeğin önüne atıp öldürttüler

Adana'da, market sahibi Zehra Kuşçu'nun beslediği ve hamile olduğu belirtilen kedi, kimliği belirsiz kişiler tarafından, gezdirdikleri pitbull cinsi köpeğin önüne atıldı.

Adana Seyhan'da hamile kediyi pitbull köpeğin önüne atıp öldürttüler

​Büyük tepki çeken olay, sabah saatlerinde, merkez Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi Defne Caddesi’nde meydana geldi. Caddedeki marketi işleten Zehra Kuşçu’nun 2, 5 yıldır beslediği ‘Çıtır’ adlı kedi, iş yerine yakın bir yerde dolaşırken karşıdan gelen kimliği belirsiz kişilerin tasmayla gezdirdiği pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Park halindeki otomobilin altına saklanan kedi, şüpheliler tarafından yakalanıp köpeğin önüne atıldı.

Hamile olduğu belirtilen kedi, köpeğin saldırısıyla kanlar içinde kalırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. Zehra Kuşçu, marketten çıktığında Çıtır’ın cansız bedeniyle karşılaştı.

“BUNU HER ZAMAN YAPIYORLAR”

Kedisi Çıtır’ın sevecen bir yapıya sahip olduğunu ve sokaktaki insanlardan korkmayıp kendini sevdirdiğini söyleyen Zehra Kuşçu, “Sevecekler zannedip yanlarına yaklaşmış. Köpek saldırınca arabanın altına doğru gitmiş ama kuyruğundan tutup köpeğin önüne atmışlar. Bu nasıl vicdansızlıktır. Biz bu cins köpekleri mahallemizde istemiyoruz. Sahipleri asıl suçlular. Kedileri yem diye önüne atıyorlar. Bunu her zaman yapıyorlar. Ben şikayetçiyim. Bir cana kıydılar” dedi.

Polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)