Adana Kozan'da kadın cinayeti: 19 yaşındaki kadını bıçaklayarak öldürdü

19 yaşındaki Melike Demirci, eşi Sezer Ç. tarafından bıçaklanacak öldürüldü.

Adana Kozan'da kadın cinayeti: 19 yaşındaki kadını bıçaklayarak öldürdü

Adana’nın Kozan ilçesinde tartıştığı eşi Sezer Ç. (24) tarafından 4 bıçak darbesiyle yaralanan 1 çocuk annesi Melike Demirci (19), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 18.00 sıralarında ilçenin Tufanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Sezer Ç. kendisinden 6 yaş küçük 15 yaşındaki Melike Demirci ile birlikte yaşamaya başladı ve bu beraberlikten bir de kız çocukları oldu. Çiftin bir süredir şiddetli geçimsizlik sebebiyle aralarında tartışmalar çıkmaya başladı. Bunun üzerine Melike Demirci 3 yaşındaki kızını da alarak ailesinin evine döndü.

Barışmak istediğini belirten Sezer Ç., Melike Demirci’yi konuşmak için eve çağırdı. Evlerinin önünde konuşmaya başlayan çift, tekrar tartışmaya başladı. Sezer Ç., bu sırada üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak Melike Demirci’yi 4 yerinden bıçakladı ve olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı ağır yaralı Melike Demirci’yi ambulansla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Melike Demirci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.