5 yaşındaki Suriyeli çocuğa tokat attığı görüntüler tepki toplamıştı: İstenen ceza belli oldu

Mersin Mezitli'de Suriye asıllı Ürdün vatandaşı 5 yaşındaki çocuğa tokat attığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki çeken Nadir K. hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.

5 yaşındaki Suriyeli çocuğa tokat attığı görüntüler tepki toplamıştı: İstenen ceza belli oldu

Mersin Mezitli ilçesinde bir sitede çıkan tartışmada Suriye asıllı Ürdün vatandaşı 5 yaşındaki A.K’ye tokat attığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine tutuklanan Nadir K. hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.

Cumhuriyet savcısı, Nadir K’nin, tokat attığı 5 yaşındaki çocuğun ablası S.K. (15) ile annesi T.K’ye (45) yönelik eylemlerine ilişkin soruşturmayı tamamladı. A.K’ye yönelik dosyanın ise ayrılmasına karar verildi.

6 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Mersin Asliye Ceza Mahkemesi, Nadir K. için mala zarar vermenin yanı sıra biri çocuğa olmak üzere iki kez basit yaralama ve tehdit suçlarından 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianameyi kabul etti.

İddianamede, şüphelinin çocuklar arasındaki “itiş kakış” nedeniyle meydana gelen olayda S.K. ve annesi T.K’yi tekme ve tokat atarak darbettiği belirtildi. Anne ve kızının basit tıbbi müdahaleyle giderilebilir şekilde yaralandığı aktarılan iddianamede, zanlının “Sizi burada yaşatmayacağım” diyerek tehditte bulunduğu, taş atarak müştekilerin evinin camını kırdığı kaydedildi.

Nadir K. hakkında, ailenin 5 yaşındaki çocuğu A.K’ye tokat atması nedeniyle de ayrı bir iddianame hazırlanacağı öğrenildi.