4 kişinin ölü bulunduğu evde 'toplu intihar' iddiası

Fatih'teki evlerinde ölü bulunan 4 kardeşin kimyasal bir ilaçla toplu şekilde intihar ettiği üzerinde duruluyor.

4 kişinin ölü bulunduğu evde 'toplu intihar' iddiası

İstanbul Fatih’te gece yarısı ajanslara düşen, kapısında ‘Dikkat siyanür var’ yazılı not olan bir evde, 4 kardeşin ölü bulunduğuna ilişkin haberin ayrıntıları ortaya çıkıyor.

Kapıda her hangi bir zorlama olmaması ve kapıya bırakılan not nedeniyle 4 kardeşin kimyasal bir ilaçla toplu şekilde intihar ettiği üzerinde duruluyor. Ancak kesin ölüm nedenleri yapılacak olan incelemelerin ardından ortaya çıkacak.

Olaya ilişkin soruları yanıtlayan market işletmecisi Yusuf Deniz, ölü bulunan kardeşlerden Oya Yetişkin’in en son Cumartesi günü kendisinden alışveriş yaptığını belirterek, “Ben 15 senedir tanıyorum onları. En son Cumartesi günü akşam üzerin saat 17.00 gibi alışveriş yaptı tokalaştık gitti. Salı günü de ses çıkmayınca onun okuldan bir arkadaşı geldi, ‘Bunların telefonu kapalı’ dedi. Hemen 155 polis imdat hattını aradık. Polis arkadaşlar geldi çilingir ile binaya girdik, kapıya yazı asmışlar. Sonra emniyet yetkililerinin hepsi geldi buraya” diye konuştu.

‘MAAŞIMA HACİZ KOYDULAR’ DEDİ

Konuşmasını sürdüren Deniz, “Dört kardeş de aynı evde yaşıyorlardı 4’ü de bekardı. Yalnız sıkıntıları, maddi sıkıntıları vardı. Başka kimseleri yoktu. Kardeşlerden biri müzik öğretmeniydi, diğeri kuryelik yapıyordu, diğerleri de evde oturuyorlardı. En son Cumartesi alışveriş yapmaya geldiğinde bana ‘Maaşıma haciz koydular’ dedi” dedi.