34 yaşındaki banka çalışanı Karacaahmet Mezarlığı'nda intihar etti

İstanbul'da banka emekçisi, arkadaşlarına ve ailesine attığı mesajların ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda intihar etti. Şahsın, intihar mektubunda "Bu ağır yük için üzgünüm" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

34 yaşındaki banka çalışanı Karacaahmet Mezarlığı'nda intihar etti

İstanbul’da bir şahıs, ailesine ve arkadaşlarına intihar edeceğini haber verdikten sonra Karacaahmet Mezarlığı’nda intihar etti.

Edinilen bilgilere göre, adının G.D. (34) olduğu öğrenilen ve bankada çalışan şahıs, akşam 20:30 sularında ailesi için evine bir intihar mektubu bırakarak evden çıktı. Karacaahmet Mezarlığı’na giden G.D, burada tabancayla başına ateş ederek intihar etti. Tabanca sesini duyan mezarlığın güvenlik görevlileri polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Şahıs, arkadaşlarına da bir mesajlaşma uygulaması üzerinden intihar edeceğine dair mesajlar ilettiği öğrenildi.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılırken, yapılan incelemede bölgede 2 silah bulundu.

İntihar eden şahsın son zamanlarda hayatında olumsuzluklar yaşadığı öne sürüldü. Ayrıca ailesine bıraktığı intihar mektubunda da “Bu ağır yük için üzgünüm” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Şahsın cenazesi Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.