Yere tükürmeyi özgürlük olarak gören Yavuz Bingöl: Sonuna kadar Erdoğancıyım, feriştahıyım

Solcu geçmişine rağmen son zamanlarda AKP’ye yanlayan ünlülerin başında gelen Yavuz Bingöl, yandaşlığını dışa vurabilmek için garip yollar seçiyor. Erdoğan’ı ve AKP’yi övme konusunda hızını alamayan Bingöl, Türkiye’deki özgürlüklerin ne kadar gelişmiş olduğunu anlatabilmek için, yurt dışında yapılamamasına rağmen ülkemizde yere tükürebildiğini ifade etmişti. Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’na konuşan Yavuz Bingöl, 24 Haziran’da gidilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27.... View Article

Yere tükürmeyi özgürlük olarak gören Yavuz Bingöl: Sonuna kadar Erdoğancıyım, feriştahıyım

Solcu geçmişine rağmen son zamanlarda AKP’ye yanlayan ünlülerin başında gelen Yavuz Bingöl, yandaşlığını dışa vurabilmek için garip yollar seçiyor. Erdoğan’ı ve AKP’yi övme konusunda hızını alamayan Bingöl, Türkiye’deki özgürlüklerin ne kadar gelişmiş olduğunu anlatabilmek için, yurt dışında yapılamamasına rağmen ülkemizde yere tükürebildiğini ifade etmişti.

Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’na konuşan Yavuz Bingöl, 24 Haziran’da gidilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini belirterek, ” Sonuna kadar Erdoğancıyım. Hatta lütfen burayı büyük harfle yaz; FERİŞTAHIYIM… Ben Erdoğan’ı seviyorum. Oyumu da Erdoğan’a vereceğim seçimlerde” dedi.